ФОРМУВАТИ КУЛЬТУРУ ОХОРОНИ ПРАЦІ

1303781989 wcms 15423001   28 квітня у Всесвітній день охорони праці, який цього року відзначався під девізом «Приєднуйтеся до формування превентивної культури охорони праці», в м. Івано-Франківську відбулося урочисте засідання за участю представників профспілок, роботодавців, інспекторів Держгірпромнагляду та страхових експертів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань (ФССНВ) в області. У виступах  в.о.начальника теруправління Держгірпромнагляду В.Г. Мостового, начальника управління иконавчої дирекції ФССНВ Н.Й. Глинської підкреслювалось, що цей..

Про проведення тижня охорони праці та відзначення Всесвітнього Дня охорони праці у Вінницькій області

P1570065   28 квітня в приміщенні профспілок відбулось спільне засідання Президії Федерації профспілок Вінницької області та Колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області з порядком денним: «Про проведення в області тижня охорони праці та відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, тема якого у 2015 році за рекомендацією МОП «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».  На засіданні виступили з актуальними проблемами та перспективами розвитку охорони праці в області: - Колесник..

Робоче місце має бути надійно захищене від травматизму

gu ukr 1430137853 Ukrajinec Напередодні  Всесвітнього дня охорони праці наш кореспондент розмовляв із заступником голови Федерації профспілок України Сергієм УКРАЇНЦЕМ (на знімку ліворуч). — Сергію Яковичу, яка ситуація з охороною праці в Україні? — Бізнес набрався сил і протягом останніх шести—семи років фактично примусив державу самоусунутися. А, точніше, блокувати доступ своїх же інспекторів до об’єктів нагляду й робочих місць. Порівняно з 2004..

ЕВРОПА: 150 тысяч человек умерли от производственного рака, пока ЕС обдумывает «лучшее регулирование»

etuc3-216x300   28 апреля европейские профсоюзы отмечают Международный день памяти трудящихся – вспоминая 150 тысяч людей, умерших в ЕС от профессиональных раковых заболеваний с того времени, как Европейская Комиссия приостановила работу над законодательством, защищающим работников от химических веществ, которые вызывают рак. Каждый год в ЕС 100 тысяч человек умирают от профессиональных раковых заболеваний. В октябре 2013 года Европейская Комиссия прекратила разработку предельно допустимых доз химических веществ, которые вызывают рак,..

Праця потребує охорони

IMG 6821   23 квітня в ІА «Укрінформ» відбулась прес-конференція з нагоди відзначення Дня охорони праці у 2015 році під гаслом: «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».    Мета проведення заходу: обговорення сучасного стану та перспектив охорони праці на виробництві як засобу збереження життя та здоров'я працівника на робочому місці.    У заході взяли участь: заступник Голови Федерації профспілок України Сергій Українець, Голова Державної служби України з питань праці Роман  Чернега, заступник..

Всесвітній день охорони праці – засідання «Профспілкової вітальні»

DSC01181   У Харківському соціально-економічному інституті напередодні Всесвітнього Дня охорони праці відбулося чергове засідання в «Профспілковій вітальні». Студентська молодь профспілкового внз зустрілась з представником підприємства ТОВ «Центр сертифікації «ТИСК ПЛЮС» - технічним експертом з промислової безпеки, з аудиту систем управління охороною праці Онищенко Іриною Миколаївною. У ході зустрічі досвідчений експерт розповіла про ТОВ «Центр сертифікації «ТИСК ПЛЮС», висвітлила основні напрямки роботи підприємства: експертизу робіт підвищеної небезпеки, технічний огляд..

ОХОРОНІ ПРАЦІ - ПІДВИЩЕНУ УВАГУ

Изображение 3866    Особливої гостроти набули |набули| останнім часом питання охорони праці на виробництві. У 2014 р.|м.| на підприємствах і|та| в організаціях Дніпропетровської області сталося|відбулися| 723 нещасних випадки (з|із| них 58 - із|із| смертельними наслідками). Не краще ситуація і в першому кварталі цього року.    Про причини погіршення ситуації з|із| безпекою праці і|та| завдання|задачі| по зниженню виробничих ризиків йшла мова на пленумі Обласного об'єднання профспілок,..
Архiв
<< < Січень 2018 > >>