Телеканал 1+1, ТСН, 16 жовтня 2015 року. Одесити передали Президенту петицію проти рейдерського захоплення санаторію "Лермонтовский" (відео)

mqdefault   Одесити проти рейдерів. Понад двадцять п'ять тисяч підписів поставили містяни під електронною петицією-зверненням до президента України з вимогою зупинити рейдерське захоплення санаторію «Лермонтовський». Усі документи передали Петру Порошенку сьогодні під час його візиту до Одеси. Люди просили голову держави не допустити закриття лікувального закладу, який працює вже понад сотню років.

ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ. Надзвичайно ненаситні

ЛЕРМ Хто і чому хоче відібрати у народу санаторій «Лермонтовський»? Поета Михайла Юрійовича Лермонтова підло вбили на дуелі. Профспілковий санаторій «Лермонтовський» в Одесі намагаються підло вбити шляхом судових процесів та рейдерських захватів. Незважаючи на всю міць та нахабство тих, хто це дуже хоче зробити, «Лермонтовський» тримається. Але його колективу, всім, хто проходить тут лікування, оздоровлення та реабілітацію, вкрай потрібна допомога в боротьбі не тільки за право..

Зупинимо рейдерське захоплення санаторію «Лермонтовський»!

f05a003cc20f5eacce691255e78318c26301dc72   Шановні колеги, сьогодні під загрозою опинився наш санаторій «Лермонтовський» в м. Одеса. Скандал навколо нього набуває все більших обертів. Є чимало інформації в Інтернеті та соціальних мережах. Ось одна з них: 1.http://www.fpsu.org.ua/news/61-nasha-borotba/8381-gde-gran-zhadnosti-pravitelstva 2.https://www.youtube.com/watch?t=216&v=c1cwJl6vhk8 Трудовий колектив санаторію, який професійно та цілеспрямовано робить свою справу, завтра може опинитися на вулиці через беззаконні дії влади. Ці люди винні в одному – вони працюють в санаторії, який знаходиться на лакомому куску землі..

З МІСЦЯ ПОДІЇ. Руки геть від санаторію «Лермонтовський»!

WP 20150915 13 31 51 Pro   «Геть паразитів!» - під таким яскравим та рішучим гаслом відбувся 15 вересня мітинг працівників санаторію «Лермонтовський» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» та десятків простих одеситів, які прийшли під стіни Одеського господарського суду, де мав розглядатися черговий позов до колективу санаторію з боку Міністерства юстиції України та створеного їм підприємства «Санаторій Лермонтовський» щодо передачі майна від законного власника до цього штучного підприємства, яке налічує..

Страйк працівників санаторію «Лермонтовський»

16661 VD5qeyY0uUpM   15 вересня о 14:00 год під стінами господарського суду Одеської області (м. Одеса, пр. Шевченка, 29) відбудеться страйк працівників санаторію «Лермонтовський». Заслужені лікарі України та медики вищої категорії протестуватимуть проти рейдерського захоплення здравниці вітчизняним Мінюстом. Судова справа проходитиме про визнання права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння. Уже третій рік поспіль чиновникам не дає спокою територія, на якій розташований санаторій: 10 гектарів паркової..

Мінюст звинувачують у спробі захоплення санаторію «Лермонтовський»