Профспілкова петиція щодо фінансування санаторно-курортного лікування зібрала необхідну кількість голосів!

petitsiy   Привітання з приводу підтримки ініційованої ФПУ петиції про внесення законопроекту на відновлення санаторно-курортного лікування працівників, оздоровлення студентів і дітей надійшло 15 грудня від Адміністрації сервісу електронних петицій Офіційного Інтернет-представництва Президента України. Текст привітання:   Вітаємо! На підтримку ініційованої Вами електронної петиції Президентові України "Відновити оплату санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування" зібрано 25 тисяч підписів громадян. Петиція доступна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/10961 ..

Активізуймо роботу по збору голосів!

1444032834 1441789071 petition   Повідомляємо, що після технічної перерви відновив свою роботу сайт електронних петицій до Президента України. Втрачено цінний час, протягом якого ми могли досягти потрібного результату. Просимо активізувати роботу профспілкових організацій, членів профспілок стосовно збору підписів під петицією про внесення законопроекту для відновлення санаторно-курортного лікування працівників, оздоровлення студентів і дітей. Нагадуємо, що для позитивного результату необхідно зібрати понад 25 тисяч голосів до 26 грудня ц.р. Станом на..

Поновлено голосування за петицію щодо відновлення санаторно-курортного лікування на сайті Президента України. Приєднуйтесь!

1444032834 1441789071 petition    Електронна петиція ФПУ до Президента України про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху (https://petition.president.gov.ua/petition/10961 №22/010961-еп) протягом одного місяця вже отримала підтримку майже 22 тис. профспілковців при необхідних 25 тис. Такий високий результат – спільна робота тисяч первинних профспілкових організацій, наше спільне досягнення.   Але цього явно недостатньо для успіху. Настав час значно активізувати роботу по збору голосів, за розміщену на веб-сайті Президента Головою Федерації..

Профспілчани Рівненщини оперативно долучилися до збору підписів під петицією про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок коштів Фонду соцстраху

DSC 0012   25 тисяч підписів українців упродовж найближчих двох тижнів має набрати електронна петиція Федерації профспілок України до Президента Петра Порошенка на його веб-сайті про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок Фонду  соцстраху. Мова йде не просто про пересічний документ, а про живу  справу –реальну можливість   організації і проведення вже у наступному році  оздоровлення працюючих та їх дітей за умовами фінансування путівок за рахунок коштів Фонду,..

ПРОФСПІЛКОВА ПЕТИЦІЯ про відновлення санаторно-курортного лікування ВЖЕ НАБРАЛА 3/4 НЕОБХІДНИХ ГОЛОСІВ!

Bez-ymeny-14    Електронна петиція ФПУ до Президента України про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху (https://petition.president.gov.ua/petition/10961 №22/010961-еп) протягом одного місяця вже отримала підтримку майже 19 тис. профспілковців при необхідних 25 тис. Такий високий результат – спільна робота тисяч первинних профспілкових організацій, наше спільне досягнення.   Але цього явно недостатньо для успіху. Настав час значно активізувати роботу по збору голосів, за розміщену на веб-сайті Президента Головою Федерації профспілок України..

Профспілкова петиція про відновлення санаторно-курортного лікування набрала понад 2/3 необхідних голосів! Успіх уже поряд!

peticiya 1    Електронна петиція ФПУ до Президента України про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху (https://petition.president.gov.ua/petition/10961 №22/010961-еп) протягом одного місяця вже отримала підтримку понад 17 тис. профспілковців при необхідних 25 тис. Такий високий результат – спільна робота тисяч первинних профспілкових організацій, наше спільне досягнення.   Але цього явно недостатньо для успіху. Настав час значно активізувати роботу по збору голосів, за розміщену на веб-сайті Президента Головою Федерації профспілок..

Закликаємо до більш активного голосування!!!

20999147-620x400 У даний час членськими організаціями ФПУ ведеться робота щодо підтримки електронної петиції про внесення законопроекту для відновлення санаторно-курортного лікування працівників, оздоровлення студентів і дітей: https://petition.president.gov.ua/petition/10961.  Для успіху цієї акції необхідно зібрати 25 тисяч голосів. Станом на 21 жовтня ц.р. петицію підтримали більше 14 000 українців, тобто більше половини необхідної кількості. Однак робота ускладнюється тим, що на сайті Президента України з’явилися аналогічні петиції щодо відновлення оплати санаторно-курортних путівок для працюючих за..

ГОЛОСУЄМО !

bilety-cherez-internet-500x402   за петицію про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху! (https://petition.president.gov.ua/petition/10961 №22/010961-еп)   Конституція України гарантує кожному право на безпечні, здорові умови праці та соціальний захист. Законом України від 28 грудня 2014 року №77-VIII Верховна Рада України за ініціативою Уряду ліквідувала з 2015 року таку необхідну профілактичну соціальну послугу як відновлення здоров’я працівників і студентів у санаторно-курортних закладах, санаторіях-профілакторіях виробничих підприємств та навчальних закладів за рахунок коштів соціального страхування, скасовано..

Увага! Знову фальшиві петиції!

6qG3dz3Q2ws   На сайті Президента України з’явилися фальшиві петиції щодо відновлення оплати санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування. Тепер таких петицій, абсолютно ідентичних за текстом з профспілковою, «вкинуто» вже п'ять. Не виключено, що з’являться ще. Вони вже забрали на себе понад 10 відсотків голосів. Мета таких дій – розпорошити голосування і не допустити, щоб хоч одна з них набрала 25 тисяч голосів.  Просимо терміново довести до профспілкових..

БУДЬТЕ ПИЛЬНІ! ОСТЕРІГАЙТЕСЯ ОБМАНУ!!!

петиции в разных странах   Шановні колеги! На Офіційному веб-порталі Президента України з’явилась вже друга петиція-двійник (№22/012841-еп) щодо відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху! Навіть з аналогічною назвою!!! Обов’язково звертайте увагу на реквізити! Правильна петиція: -         автор: Осовий Григорій Васильович -         Петиція №22/010961-еп. -         Подана: 25.09.2015 -         Дата початку збору підписів: 25.09.2015   УВАГА!!! ГОЛОСУЙТЕ ВИКЛЮЧНО ЗА ПЕТИЦІЮ (https://petition.president.gov.ua/petition/10961)   ЧЕРЕЗ НЕПРАВИЛЬНЕ ГОЛОСУВАННЯ ВЖЕ ВТРАЧЕНО БАГАТО ГОЛОСІВ!!!   Просимо провести відповідну роз’яснювальну роботу серед членів..
Архiв
<< < Січень 2018 > >>