ФОРУМ ПРОФСПІЛОК. Захист соціальних прав має бути приорітетом для держави та суспільства

ДОКЛАД   Прийняття Меморандуму про соціальний прогрес, який би доповнював Меморандум щодо економічної та фінансової політики з Міжнародним валютним фондом, щоб боротися з соціальним демпінгом і підтвердити, що фундаментальні соціальні права мають пріоритет над економічними вигодами і повинні дотримуватися, вимогають учасники Всеукраїнських зборів голів первинних профспілкових організацій, що відбулися 30 листопада. Понад сімсот профспілкових активістів, що представляють робітників усіх галузей та регіонів, прибули в столицю України, щоб..

ПРЯМА МОВА. Виступ Голови СПО об'єднань профспілок, Голови ФПУ Григорія Осового на Всеукраїнських зборах голів первинних профспілкових організацій 30.11. 2015 р.

СБОРЫ   Шановні колеги! Таким широким профспілковим загалом лідерів первиинних профспілкових організацій і керівників всеукраїнських профспілок, профспілкових об’єднань ми збираємося за останні роки мабуть вперше. Це сьогодні вкрай необхідне, бо життя поставило перед нами настільки гострі і масштабні питання, коли думки і позиції лише вищих виборних органів недостатньо для прийняття рішень, які очікують наші спілчани. Саме тому тут присутні біля тисячі голів первинних профспілкових організацій, людей із досвідом,..

Резолюція учасників Всеукраїнських зборів голів первинних профорганізацій

СБОРЫ7   Ми, учасники Всеукраїнських зборів голів первинних профорганізацій, наголошуємо, що профспілки України виступають за суспільно необхідні та соціально відповідальні реформи! Профспілки виступають за розбудову України на фундаменті солідарності, рівності, соціальної справедливості, згуртованості та демократії. Профспілки виступають за стійке зростання, повну зайнятість, якісні робочі місця, справедливу оплату праці, якісне громадське обслуговування, освіту та навчання, справедливе оподаткування, ефективне управління, гендерну рівність і дотримання основоположних прав. Це вимагає переходу до..

Інформація по неприбутковості