Публічна дискусія «Гідна праця, шляхи її досягнення»

DSC0968510 жовтня 2016 року у великій залі Федерація профспілок Житомирської області відбулась публічна дискусія «Гідна праця в Україні: шляхи досягнення» за участю представників влади, бізнесу, громадських організацій, науковців, засобів масової інформації, профактиву області.  Заступник Голови ФПУ Шубін..

7 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДІЙ ЗА ГІДНУ ПРАЦЮ!

7 жовтня   7 жовтня 2016 року на ПАТ «ХМЗ «Світло шахтаря» відбулась зустріч членів Молодіжної ради Об’єднання профспілок Харківської області з профспілковим активом заводу. Зустріч була присвячена Всесвітньому Дню дій за гідну працю. Член Молодіжної ради ОПХО Олександр Кузьо у своєму виступі приділив увагу основним проблемам і перспективам боротьби профспілок України за гідну працю та її оплату, зачитав актуальну довідку про діяльність профспілок Європи стосовно захисту..

7 октября 2016: Молодежь за равенство и достойный труд

wpid-67b1be40d46-248x165 c   Заявление Молодежного комитета ВЕРС к Дню действий за достойный труд 2016 года   Молодые люди во всем мире имеют схожие надежды на будущее. Они хотят достойной работы и достойного дохода, хотят иметь жилье и свободное время для семьи, возможности для развития и отдыха. Молодежь также хочет жить в мире и обладать уверенностью в завтрашнем дне. Но для многих молодых трудящихся сегодня это лишь мечта. Во Всемирный..

Акція Федерації профспілок Рівненщини у день Дій за гідну працю

DSC 2376   7 жовтня світова та українська громадськість відзначають Всесвітній день дій за гідну працю.   Федерація профспілок Рівненської області долучилася до заходів ФПУ. На майдані навпроти Будинку профспілок Рівного було встановлено намет у якому спеціалісти ФПО роздавали інформаційні матеріали та розповідали перехожим: що таке гідна праця, які основні її складові. Зокрема в буклетах йшлося про те, що гідна праця – це: наявність можливостей щодо працевлаштування всіх, хто..

У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДІЙ ЗА ГІДНУ ПРАЦЮ ПРОФСПІЛКИ ПРОВЕЛИ ІНФОРМАЦІЙНЕ ПІКЕТУВАННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ ТА КАБМІНУ

ПИК   Профспілки України щорічно 7 жовтня разом зі своїми побратимами з інших країн відзначають Всесвітній день дій за гідну працю. Сьогодні з нагоди цієї дати в Києві Федерація профспілок України виставила інформаційні пікети біля центральних органів виконавчої влади.   Мета –привернути увагу урядових структур до проблем гідної праці в Україні, інформування широкої громадськості про вимоги і дії профспілок. Пікети було проведено біля стін Верховної Ради України,..

ПРОФСПІЛКИ ХАРКІВЩИНИ, ГУ ДЕРЖПРАЦІ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, ВІДДІЛЕННЯ НСПП У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ: НОВІ ФОРМИ ВЗАЄМОДІЇ

IMG 3102     У межах заходів до Дня дій за Гідну працю, у Харківському соціально-економічному інституті 06 жовтня 2016 року відбулося урочисте відкриття Консультаційно-інформаційної платформи з питань праці, зайнятості та охорони праці для членів профспілок Харківщини – «пілотного» спільного проекту Об’єднання профспілок Харківської області, Головного управління Держпраці у Харківській області, Відділення НСПП у Харківській області, Харківського обласного центру зайнятості і профспілкового ВНЗ для вдосконалення громадського контролю профспілок..

В связи с Всемирным днем достойного труда 2016 года PSI заявил об активной поддержке женщин в наделении их равными правами и возможностями

the fukuoka statement 2   6  октября 2016 г. Интернационал общественного обслуживания (PSI) в связи с Всемирным днем достойного труд подтвердил свою безоговорочную поддержку  расширению прав и возможностей женщин. Улучшение государственных услуг, борьба за достойную и равную оплату труда, а также содействие обеспечению равных прав для женщин лежит в основе усилий PSI по  наделению равными экономическими правами и возможностями женщин. PSI даст старт новой кампании по расширению экономических..

ЕКП требует от ЕС обеспечения достойного труда

decentwork-fb-01     В ЕС можно повысить низкую заработную плату, от чего выиграют работники и их семьи по всей Европе и за ее пределами, – заявляет Европейская конфедерация профсоюзов (ЕКП). В преддверии Всемирного дня действий за достойный труд 7 октября ЕКП обращает внимание: на отрасли, в которых уровень оплаты труда далёк от достойного; насколько могла бы улучшиться ситуация в сфере оплаты труда, если бы на компании и другие организации была возложена..

Листівки до Всесвітнього дня дій за гідну працю

764   Листівка  "ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДІЙ ЗА ГІДНУ ПРАЦЮ" Листівка  "ПОВАЖАЙ СВОЮ ГІДНІСТЬ!  ВМІЙ ЗАХИЩАТИ СВОЇ ПРАВА!"

ПІДТРИМАЙ ДІЇ ПРОФСПІЛОК - ЗАХИСТИ СЕБЕ І РОДИНУ!

DSC06329     Напередодні Всесвітнього дня дій за гідну працю в  Федерації профспілок Черкаської області відбулася прес-конференція голови ФПО П.Шевченка  щодо дій профспілок на захист прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на  житлово-комунальні послуги, проведення  Всеукраїнської акції протесту в м.Києві.            У зв’язку з шоковим підвищенням ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги Федерація профспілок України в червні поточного року звернулася..
Архiв
<< < Січень 2018 > >>