Правам профспілок – ефективне забезпечення

А1   Як захистити права профспілок та тих людей, яких вони мають захистити? Це актуальне питання обговорили 7 листопада в Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення учасники слухань на тему «Про стан дотримання в Україні прав профспілок та організацій роботодавців відповідно до Конвенції Міжнародної організації праці № 87 «Про свободу асоціації та захист права на організацію». У дискусії взяли участь Голова..

Віктор Турманов: Під тиском профспілок Уряд розпочав погашення заборгованості з зарплати шахтарям

Без названия 2   Масові протестні виступи шахтарів в регіонах, принципова позиція Профспілки працівників вугільної промисловості України під час перемовин з Прем’єр–Міністром України Володимиром Гройсманом, розблокували дію закону, про державну підтримку вугільнодобувних підприємств на часткове покриття виробництва і собівартості вугілля, прийнятого ще влітку ц.р., який передбачає фінансування галузі у розмірі 1,4 млрд. грн.   На вимогу профспілок Кабмін виділив і направив державним шахтам на погашення заборгованості з виплати зарплати..

В Академії праці, соціальних відносин і туризму урочисто привітали 126 першокурсників (2)

apsvt 1 09 18 12   Новий навчальний рік в Академії праці, соціальних відносин і туризму розпочався з урочистої посвяти першокурсників у студенти. Ця подія стала справжнім гучним святом не тільки для вчорашніх абітурієнтів та їхніх батьків, а й для всієї чудової команди нашого навчального закладу. Ректор АПСВТ Вікторія Буяшенко привітала гостей з Днем знань, вручила першокурсникам символічний студентський квіток та побажала їм вірити в себе, постійно прагнути..

Співробітництво міцнішає

20180726 160005   26 липня 2018 року відбулась робоча зустріч Голови Федерації профспілок України Осового Г.В. з Першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Капліним С.М. з питань пріоритетних для профспілок законопроектів, що зареєстровані у Верховні Раді України.   Під час робочої зустрічі було обговорено план подальших спільних дій з Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного..

Профсоюз «Николаевского морпорта» заявляет о незаконных увольнениях и просит нардепа разобраться в ситуации

alt Профсоюз работников «Николаевского морпорта» заявил о череде незаконных увольнений и притеснениях со стороны администрации «Николаевского морского торгового порта» и обратился к народному депутату Украины  Сергею Каплину с просьбой разобраться в ситуации. Об этом стало известно в ходе встречи профсоюза «Николаевского морпорта с нардепом Каплиным, которая состоялась во вторник, 17 июля. Так, по словам главы профсоюза работников морского транспорта «Николаевского морского торгового порта Павла Прокопенко, администрация..

Міжнародний семінар з питань ведення соціального діалогу

P80625-095218   За ініціативи Сторони профспілок 25 червня ц.р. розпочав свою роботу дводенний Міжнародний семінар, який по заявці Київської міськпрофради проводить представництво ЄС з питання «Соціальний діалог на регіональному рівні». З привітальним словом виступили: голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник; заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань самоврядних повноважень Олексій Резніков; голова Спільного представницького органу роботодавців у м.Києві Андрій Антонюк. заступник голови Об’єднання роботодавців України Василь Піддубний; народний депутат України, представник..

Законодавство у сфері оплати праці має бути реформовано

А10   Забезпечення гідної оплати праці на основі справедливого розподілу результатів праці, належної оцінки внеску працівників у загальні результати роботи економіки та формування ВВП країни, - такою є одна з головних вимог профспілок, зокрема Федерації профспілок України. Про це заявив Співголова Національної тристоронньої соціально - економічної ради, Голова ФПУ Григорій Осовий під час виступу на Національному круглому столі у рамках НТСЕР щодо реформування  законодавства у сфері оплати..

Обговорення проблемних питань працівників соціальної сфери

DSC08079   Центральна Рада Профспілки працівників соціальної сфери України 6 червня 2018 року в м.Києві провела круглий стіл «Соціальні послуги, та децентралізація: проблеми і перспективи» на прикладі Київської області. В засіданні круглого столу взяли участь Мещан Ігор Вікторович - директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОДА, Кравченко Оксана Павлівна- заступник Узинського міського голови, Михайленко Любов Олександрівна - начальник відділу соціального захисту Фурсинської сільської ради, Кравченко Оксана Павлівна-..

Спільними зусиллями відстоювати трудові та соціальні права

IMG 20180524 153808   24 травня ц.р. відбулася зустріч голови Профспілки авіапрацівників України Михайла Козича з Першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергієм Капліним.   Також на зустріч був запрошений Микола Кульбіда, директор Українського гідрометеорологічного центру ДСНС України, який озвучив проблемні питання з оплати праці членів Профспілки авіапрацівників України – працівників бюджетних організацій Гідрометеорологічної служби. Слід зазначити, що працівники..

Більше статей...

1. Від планів – до конкретних дій
  2. Потрібен ефективний й конструктивний соціальний діалог!
  3. Представник ФПУ у Верховній Раді України Сергій Каплін виступив з трибуни Ради ФПУ
  4. ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ» - РОБІТНИКИ ВСТУПИЛИ В ТРУДОВИЙ СПІР ІЗ ВЛАСНИКОМ
  5. ПРЕДСТАВНИК ПРОФСПІЛОК СЕРГІЙ КАПЛІН В РЕЖИМІ СКАЙП-КОНФЕРЕНЦІЇ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПРЕЗИДІЇ ПРОФСПІЛКИ АПК
  6. ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ
  7. С.КАПЛІН: МИ СТВОРИЛИ ШТАБ ЗАХИСТУ ФПУ ВІД НФ ТА ІНШИХ ВОРОГІВ!
  8. Зустріч профактиву Черкащини з народним депутатом України
  9. ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ПРЕДСТАВНИК ФПУ СЕРГІЙ КАПЛІН ПОДАВ ПРОФСПІЛКОВІ ПРАВКИ ДО ДЕРЖБЮДЖЕТУ
  10. Сергій КАПЛІН привітав Федерацію профспілок України з нагоди 27-річчя від дня утворення
  11. Сергій Каплін завірив про підтримку запропонованих ФПУ змін до законодавства щодо підвищення пенсій