Резолюція мітингу Всеукраїнської акції профспілок

IMG 6985    У зв’язку із шоковим підвищенням ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги, 6 липня ц.р. під час Всеукраїнського маршу протесту профспілки від імені мільйонів трудівників ВИМАГАЛИ від Уряду, Верховної Ради України, роботодавців адекватного підвищення заробітної плати, погашення її заборгованості перед працівниками, належного соціального захисту пенсіонерів, студентської молоді, справедливої реформи оплати праці задля подолання бідності.   Профспілки закликали Уряд, парламент і роботодавців до спільного пошуку ефективних..

ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК

miting4   Інфографіка (вимоги)   ВИМОГИ ПРОФСПІЛОК 1. Встановити з 1 січня 2017 року мінімальну заробітну плату на рівні реального прожиткового мінімуму, розрахованого на базі оновленого «споживчого кошика» – 3200 грн., забезпечити відповідні видатки у Державному бюджеті-2017. Вжити конкретні дії для розвитку ефективного, конкурентоспроможного національного виробництва. Зменшити податкове навантаження для малого та середнього підприємництва з метою його збереження. Аргументація: Розмір мінімальної заробітної плати, встановлений законом «Про Державний бюджет України на 2016 рік»..

Приходь на Всеукраїнську акцію профспілок 8 грудня!

1395826545 610 html 62c72b19   8 грудня 2016 року, перед прийняттям Державного бюджету України на 2017 рік, Федерація профспілок України проведе Всеукраїнську акцію на підтримку вимог профспілок щодо посилення соціального захисту працівників та інших категорій громадян в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги з метою забезпечення урахування в проекті Держбюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.   Наше головне..

8 грудня 2016 року

8 грудня 2016 року, перед прийняттям Державного бюджету України на 2017 рік, Федерація профспілок України проведе Всеукраїнську акцію на підтримку вимог профспілок щодо посилення соціального захисту працівників та інших категорій громадян в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги з метою забезпечення урахування в проекті Держбюджету видатків на реалізацію державних соціальних гарантій та недопущення зниження рівня життя населення.   Наше головне гасло: «Профспілки вимагають гідного життя для людей!»   Акція розпочнеться..

Агітаційний відеоролик до Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня 2016 року

video8 Шановні керівники профспілкових організацій та профоб`єднань, пропонуємо вашій увазі інформаційний ролик про Всеукраїнську акцію, призначену на 8 грудня. Просимо вас розповсюдити даний матеріал серед профспілчан. «Демократія починається з 15 доларів за годину» – казав Генрі Форд, про заробітну плату працівників. Зараз в Україні не всі мають навіть 15 гривень. Всім відомо, заможна працююча людина – фундамент стабільної економіки, та активатор внутрішнього ринку споживання.  Соціально захищена..

Брифінг Голови ФПУ Григорія Осового 6 грудня 2016 року (відео)

000239686 480 Interfaks   odno iz rossiyskikh novostnykh agentstv

Проект резолюції мітингу Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня 2016 року

1449672308 1396894951 miting   Проект резолюції мітингу Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня 2016 року.   Текст документу додається.   Прес-центр ФПУ

Головні гасла Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня 2016 р.

1. «ПРОФСПІЛКИ ВИМАГАЮТЬ ГІДНОГО ЖИТТЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!»      2.«ВИМАГАЄМО ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРПЛАТИ 3200!»   ГАСЛА 1.Профспілки «ЗА» 3200!   2.Європейським цінам – європейську зарплату!   3.Депутати, голосуйте «ЗА» 3200!   4.Не хочу субсидію, хочу гідну зарплату!   5.3200 – перший крок на шляху до гідної зарплати.   6.Гідну зарплату у кожну хату!   7.Зростає квартплата – має зростати і зарплата!   8.Ні руйнуванню системи стипендіального забезпечення!   9.STOP політиці дешевої рабсили!   10.Працююча людина не повинна бути бідною   13 Спочатку зарплата, а потім квартплата!   14 Мінімальну зарплату на рівень реального прожиткового мінімуму   15..

8 грудня - Всеукраїнська акція профспілок

Изображение 205   25 листопада відбулась селекторна нарада у режимі он-лайн в «Укртелекомі» за участі керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань   У ході наради було обговорено низку питань, пов’язаних з організацією і проведенням Всеукраїнської акції профспілок 8 грудня ц.р., коли заплановано ухвалення парламентом проекту Державного бюджету України на 2017 рік. Учасники розглянули проект резолюції мітингу Всеукраїнської акції профспілок. Обмінялися думками та внесли зміни і доповнення до тексту документу, який..

Обговорено питання підготовки та організації проведення Всеукраїнської акції профспілок