Чергове засідання Територіальної тристоронньої соціально –економічної ради Рівненської області

DSC 5167   Днями в Федерації профспілок Рівненської області відбулось засідання Територіальної тристоронньої соціально –економічної ради під головуванням Володимира Боярчука, очільника об’єднання організацій роботодавців регіону.   У ході засідання було розглянуло інформації Сторін про хід виконання Територіальної угоди за  I півріччя нинішнього року та виконання власних рішень ухвалених на попередніх засіданнях     ТТСЕР.        Звіт  з виконання  Угоди від Сторони влади   представив Олексій Шамак, в.о. директора департаменту соціального захисту населення ..

Як запобігти зростанню цін і тарифів?

WP 20171027 10 10 07 Pro   28 жовтня у ФПУ відбулась фахова дискусія з обговорення державної політики цін і тарифів на енергоносії та житлово-комунальні послуги, а також визначення можливих шляхів зниження цін і тарифів для споживачів.   У заході взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови ФПУ Олександр Шубін, Євген Драп’ятий, голови та представники всеукраїнських профспілок, посадовці департаментів цінової політки, тарифів на комунальні послуги Київської міської державної..

Всемирный день действий за достойный труд: 7 октября 2017 года

------------2016   Покончим с корпоративной жадностью: мир нуждается в повышении оплаты труда! В этом году исполняется 10 лет Всемирному дню действий за достойный труд, который отмечается 7 октября. С 2008 года в нем приняли участие миллионы людей. *По состоянию на 2015 год богатейший 1% обладает большим благосостоянием чем все остальное население планеты (Oxfam). * 71% людей говорят, что правительства должно взять курс на повышение оплаты труда работников (ITUC Global..

ДІАЛОГ - ЗА УЧАСТІ ПРОФСПІЛОК

IMG 7531   Днями в Дніпропетровському Будинку профспілок   відбулася зустріч членів президії облпрофоб’єднання з керівником українсько-німецького проекту з вдосконалення соціального діалогу, представником Освітнього центру економіки (ФРН) доктором Г.Циммерманом, керівником обласної тристоронньої соціально-економічної ради, головою Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини В.Сергєєвим та заступником директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ю.Петренко.          В ході розмови йшлося про особливості реалізації згаданого проекту міжнародного співробітництва, спрямованого на поліпшення взаємодії об’єднань роботодавців, профспілок і..

Профспілки Закарпаття взяли активну участь у заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

P1150699   Керівники облпрофради та обласних організацій галузевих профспілок Закарпаття взяли активну участь у заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, які відбулися в місті Ужгороді.   Урочистості розпочалися на площі Народній покладанням квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Відтак, колона з розгорнутим 100-метровим синьо-жовтим прапором, у якій крокували представники органів влади, профспілок, інших громадських організацій, духовенства, учасників АТО, громадськості міста Ужгорода, рушила до пам’ятника Августину Волошину..

Заседание президиума ЦК ПМГУ. Защита трудовых гарантий, обучение и работа с молодежью

28 1   В Учебно-методическом центре ПМГУ (г.Днепр) состоялось заседание президиума Центрального комитета ПМГУ. Согласно повестке дня рассмотрены вопросы о подготовке отчетной конференции Профсоюза, которая состоится 29 ноября и проведении III Всеукраинского слета профгрупоргов ПМГУ 19 сентября этого года (докладывал заместитель председателя ЦК В.Чумаченко). Председатель ЦК С.Комышев информировал о ходе переговорного процесса по заключению Отраслевого соглашения на новый срок. В обсуждении данного вопроса активное участие принимали председатели профкомов..

Новости Европейской Федерации профсоюзов общественного обслуживания

tni verdigris name rs   Не так давно Транснациональным институтом (ТНИ) при поддержке Европейской федерации профсоюзов общественного обслуживания (EPSU) был опубликован новаторский доклад о реорганизации, содержащий более чем 835 примеров возврата услуг в собственность или под контроль государства.    Несмотря на то, что EPSU в курсе некоторых тенденций, удивительными являются масштабы процесса, которым охвачено немало стран. EPSU сообщала и ранее о многочисленных случаях реорганизации в секторе водоснабжения. Доклад ТНИ подтверждает, что..

АНАЛІТИКА. Яким бачить життя українців Нацбанк

Серед іншого зросла нерівність за доходами: бідні змушені залучати додаткові ресурси для підтримки споживання на звичному рівні, а в руках багатих сконцентрована основна частина депозитів в банках. 95 main new.1499091805 Наприкінці червня Національний банк оприлюднив черговий Звіт про фінансову стабільність (він готується раз на півріччя). У ньому аналізуються ризики і загрози, реалізація яких може порушити стабільність фінансової системи країни. Це досить об'ємний і інформативний документ, тому ми..

У профспілках обговорено стан соціального діалогу у Вінницькій області

P1620382   29 червня 2017 року в приміщенні Федерації профспілок області відбулася робоча зустріч Голови ФПО М. Колесника та начальника регіонального відділення НСПП у Вінницькій області Івана Андрущака.   Під час зустрічі обговорювалися питання стану соціального діалогу в області та перспективи його покращення у майбутньому. Сторони відзначили, що головні зусилля спрямовуються на посилення захисту соціально-економічних прав працівників засобами соціального діалогу. Голова ФПО Микола Колесник відмітив, що профспілки області..

Відбулася міжвідомча нарада щодо державної системи захисту об’єктів критичної інфраструктури України

1I23M620-0   У Міністерстві соціальної політики України 21 червня відбулася міжвідомча нарада щодо державної системи захисту об’єктів критичної інфраструктури України, ініційована Службою безпеки України.   Участь у нараді взяли керівники профільних департаментів та управлінь Мінсоцполітики та представники СБ України.   Було зазначено, що згідно з Указом Президента України від 16 січня 2017 р. № 8 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29.12.2016 «Про вдосконалення заходів забезпечення захисту об’єктів..

Більше статей...

1. Запровадження соціальних стандартів в оплаті праці - під контроль профспілок
  2. Країна мрій розкриває свої обійми дітям
  3. Свято фізкультури, спорту і здоров’я з культурною родзинкою
  4. Субсидія на газ і електроенергію, які використовуються для побутових потреб, залишається на рахунках субсидіантів
  5. ПЛАН ЗАХОДІВ із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році під девізом „Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці”
  6. Навчально-методичний центр профспілок відстояв своє право на існування у першій судовій інстанції
  7. Запорізькі профактивісти обговорюють реформу охорони здоров’я
  8. До уваги членів СПО об’єднань профспілок!
  9. Хмельницька область: за неоформлених працівників підприємцю доведеться сплатити штраф у розмірі 262 тис. 450 грн.
  10. Жити з вірою у зцілення
  11. Зустріч з визначення пріоритетів нової Рамкової програми з розвитку між Організацією Об’єднаних Націй та Урядом України (УНДАФ) на 2018-2022 рр.
Архiв
<< < Січень 2018 > >>