АКТУАЛЬНО. Будинок профспілок: відродження і перспективи

БУД   Як відбувається реконструкція Будинку профспілок на Майдані Незалежності, що став найяскравішим символом Революції гідності? На якому етапі його відродження? Ці питання були в центрі уваги учасників виїзного засідання Наглядової ради Благодійного фонду «Відродження будинку профспілок». Участь у засіданні взяли Голова Наглядової ради БФ, В.о Голови Федерації профспілок України, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, директор БФ, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв,..

Відбудуємо Будинок профспілок разом!

Відбудова Будинку профспілок у Києві (жовтень, 2016 року).   (відео - переглянути тут)   Прес-центр ФПУ

Завтра у Інформаційній агенції «УНІАН» - прес-конференція

653063 1426006067-5794-unian-logo   17 грудня 2015 року о 14.30 у Інформаційній агенції «УНІАН» відбудеться прес-конференція на тему «Перспективи відбудови Будинку профспілок на майдані Незалежності у Києві». Журналісти дізнаються про хід робіт, що проводяться у Будинку профспілок від Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, Голови Наглядової ради Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок», заступника Голови ФПУ Володимира Саєнка, представника інвестора ІТТ-Нерухомість Назара Бунча, головного інженера проектів КНУБА Артема Білика. Акредитація..

Наглядова рада розглянула звіт про відновлення Будинку профспілок в Києві