Голова ФПУ Григорій Осовий в Баку бере участь у міжнародній конференції щодо завдань та перспектив профспілок

IMG 2398   У Баку делегати і гості 5-го з’їзду  Конфедерації профспілок Азербайджану продовжили роботу на міжнародній конференції « Майбутнє сфери праці, сталий розвиток, завдання та перспективи профспілок».   Конференція відбувається за участю представників МОП, фахівців та громадських діячів з Сербії, Латвії, Литви, Туреччини, Польщі, Албанії, Греції, Бахрейну, Кувейту. Голова ФПУ Григорій Осовий виступив під час дискусії на тему: «Розвиток новітніх технологій, завдання щодо забезпечення зайнятості в усіх сферах..

Голова ФПУ Григорій Осовий у складі делегації профспілок національних профцентрів зустрівся з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим

41f1a5ee90004832591346a192b92a70    Голова ФПУ Григорій Осовий представляє українські профспілки на 5-му з’їзді Конфедерації профспілок Азербайджану, що розпочав свою роботу 5 лютого у м.Баку.   У складі делегації профспілок національних профцентрів Григорій Осовий взяв участь у зустрічі з главою держави Ільхамом Алієвим, що відбулась у Палаці Президента Азербайджанської Республіки.   Під час перемовин лідер українських профспілок привернув увагу І.Алієва до того, що саме цього року виповнюється 100 років встановлення дипломатичних відносин між..

У українців в Польщі буде свій вихідний

IMG 1903 1   10 січня Федерацію профспілок України з робочим візитом відвідав голова Міжгалузевої профспілки українських працівників у Польщі (МПУПП) Юрій Карягін, перемовини з яким провели заступник Голови ФПУ Олександр Шубін та керівник Департаменту міжнародних зв’язків апарату ФПУ Василь Шилов.   У ході зустрічі обговорено перспективи співпраці ФПУ і МПУПП, актуальні питання захисту трудових прав українських мігрантів у Польщі, що є основним статутним завданням МПУПП. Юрій Карягін нагадав, що..

ФПУ – Фонд Еберта: зацікавленість у подальшому підвищенні ефективності співпраці

ЭБЕР1   За ініціативи Голови СПО об’єднань профспілок, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового 18 січня відбулась його зустріч з Директором Регіонального представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні Марселем Рьотігом. У бесіді, яка пройшла в ділової, конструктивної та дружньої атмосфері, взяли участь: з профспілкової сторони – перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ Олександр Шубін, керівник Департаменту міжнародних зв’язків ФПУ Василь Шилов, з сторони..

Обговорено розширення співпраці профспілок з реалізації програм МОП в Україні

IMG 20171108 095159   Сьогодні Голова ФПУ Григорій Осовий зустрівся з новопризначеним директором Групи технічної підтримки з питань гідної праці та Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи паном Маркусом Пілгрімом.   У ході зустрічі, яка відбулась на прохання пана М. Пілгріма у рамках його візиту до України, обговорено перспективи міжнародної співпраці ФПУ, зокрема, щодо реалізації Програми МОП Гідної праці для України. Григорій Осовий поінформував про діяльність ФПУ у..
Архiв
<< < Лютий 2018 > >>