IMG 2694   12 квітня 2018 року Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у 6-му засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі у штаб-квартирі Європейського соціально-економічного комітету.   Очільник ФПУ є одним із 15 членів Української сторони Платформи, що створена відповідно до Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС з метою забезпечення належної ролі громадськості у процесі виконання Угоди про асоціацію. Відкрили засідання співголови Платформи – Альфредас..

Європейські профспілки солідарні з ФПУ

dfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfg   Генеральний секретар Європейської федерації профспілок громадського обслуговування (ЄФПГО) Ян Віллем Гудріан звернувся з листом до Президента України Петра Порошенка та Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана   У ньому говориться:   Шановний Президенте! Шановний Прем’єр-міністре!   Нас проінформували, що 22 березня 2018 р. приблизно о 10.20 близько 60 невідомих осіб здійснили напад на учасників засідання виборного органу Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України. Засідання відбувалося в готелі «Турист»..

ДЕЛЕГАЦІЯ ФПУ БЕРЕ УЧАСТЬ У РОБОТІ 62-Й СЕСІЇ КОМІСІЇ ООН ЗІ СТАНОВИЩА ЖІНОК

IMG 20180312 120345   12 березня 2017 року у штаб-квартирі ООН у м. Нью-Йорк розпочала роботу 62-а сесія Комісії ООН зі становища жінок. Відповідно до спеціального консультативного статусу ФПУ при Економічної і соціальної ради ООН (ЕКОСОР) у цьому важливому міжнародному форумі традиційно бере участь делегація Федерації профспілок України у складі представників її галузевих організацій. Пріоритетна тема сесії: «Виклики та можливості досягнення гендерної рівності та розширення можливостей сільських..

Роль оплати праці в скорочені бідності та її вплив на трудову міграцію в Україні

Изображение 022   Такою буде одна з тематичних доповідей, представлених на Асамблеї Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, що відбудеться на початку квітня ц.р. у Брюсселі.   Друга із запропонованих тем, обговорених членами УСПГС на засіданні 13 березня, стосуватиметься кліматичних змін. Учасники засідання, в якому взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий, ухвалили рішення щодо активізації підготовчої роботи до Асамблеї, а також розглянули низку питань стосовно розробки стратегічного плану діяльності..

Українсько-датське співробітництво: нові напрями

Изображение 016   20 лютого у Федерації профспілок України відбулась робоча зустріч з представниками місії експертів Міжнародної організації праці (МОП) та організацій профспілок Данії з метою обговорення актуальних питань, пов'язаних з відкриттям нового проекту МОП за фінансування Уряду Данії, спрямованого на вдосконалення механізмів управління ринком праці, розвиток професійних навиків учасників ринку праці, зміцнення соціального діалогу та процесу ведення колективних переговорів. Зустріч відкрив в.о. Голови ФПУ Володимир Саєнко, який..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>