Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

Послання солідарності Всеукраїнській акції протесту 19 вересня

logo psi Інтернаціонал громадського обслуговування (ІГО) підтримує Профспілку працівників охорони здоров’я України, яка проводить Всеукраїнську акцію протесту 19 вересня.   Лист Профспілці працівників охорони здоров’я від Генерального секретара ІГО Рози Паванеллі додається.   Прес-центр ФПУ

ГРУЗІЯ: ДЕБАТИ ЗАВЕРШЕНО

IMG 1766 В очікуванні результатів виборів голови Конфедерації напруга є, але один з претендентів,  якого нібито підтримувала влада, зняв свою кандидатуру. Залишилося двое: Петріашвілі і голова профспілки енергетиків. Хто переможе - досвід і авторитет чинного Голови чи молодої генерації? Інтрига є, але ясно що профспілки не піддалися на провокативний тиск. В залі всі делегати, йде демократичне голосування. Десятки теле- радіо журналістів налаштували апаратуру для першого інтерв'ю з..

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у міжнародної конференції з питань справедливої зарплати

ШВЕД5   18 вересня у Лідінге (Швеція) відкрилась 10-та Літня школа Панєвропейскої регіональної ради (ПЄРР) «Справедлива заробітна плата: скорочення податкового і соціального розривів та розриву в оплаті праці», у роботі якої бере участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   ШВЕД1     З вітальним словом до учасників школи звернулися Генеральний секретар ЄКП та ПЄРР Лука Вісентіні, представники членських організацій зі Швеції...

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у роботі Регіональної конференції для країн Європи і Центральної Азії

IMG 1700   12 вересня  в Баку розпочала роботу Регіональна конференція для країн Європи і Центральної Азії під егідою Міжнародної організації праці і Бюро групи трудівників АКТРАВ- МОП.  Головною темою панельних дискусій, в яких беруть участь профспілки, соціальні партнери, експерти - "Майбутнє сфери праці, якого ми хочемо". У вітальному відео-виступі Генеральний директор МБТ Гай Райдер окреслив виклики, які постають у сфері праці під впливом науково-технічних рішень, впроваджень так..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>