Положення проекту Трудового кодексу України та його відмінності від КЗпП України

hq720 Восени Парламент планує розглянути у другому читанні проект Трудового кодексу України (реєстр. № 1658). Отже настав час більш детально ознайомитися з його положеннями та тими новелами, що направлені на підвищення захисту трудових прав працівників, встановити його відмінності від чинного Кодексу законів про працю України. Проект Трудового кодексу складається із дев'яти книг та 385 статей, а також прикінцевих та перехідних положень. Розглянемо принципові положення кожної з цих..

Правила работы: как планируют изменить Трудовой кодекс Украины

248313 1    Новые трудовые правила кодекса Украины возможны уже осенью   Осенью правила игры на рынке труда в Украине могут измениться – законодатели готовят ко второму чтению законопроект с изменениями в Кодекс законов о труде. Как планируют изменить трудовые правоотношения – выясняли журналисты сайта "24". Стоит напомнить, что изменения в трудовое законодательство нашего государства за последние 8 месяцев вносились уже трижды — 6 декабря прошлого года, 22 марта и 6 апреля..

Звільняємось від трудового «рабства»

82188afc248966da0a22d622426fa735   Проект Трудового кодексу України (реєстр. №1658) вийшов на фінішну пряму – він готовий до другого читання у Парламенті. Понад два роки копіткої і професійної роботи народних депутатів, експертів, науковців, представників профспілок, Уряду, роботодавців на фоні гучних і не завжди коректних публічних дискусій, інколи - безпідставних звинувачень. Перед тим було ще 15 років роботи над попередніми редакціями кодексу. Весь досвід минулих років було враховано.   Вивчивши проект, профспілкові..

Підбиваємо підсумки з підготовки проекту Трудового кодексу України

chinnui trudov kodeks 2017 roky v Ykraini 2   На вимогу профспілкових об’єднань України Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення 12 листопада 2015 року звернувся до Директора Групи технічної підтримки з питань гідної праці Регіонального Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи Антоніо Граціозі з проханням провести експертизу проекту Трудового кодексу України на предмет відповідності його положень міжнародним нормам і..

Про результати роботи профспілок над проектом Трудового кодексу України

На виконання пунктів 1, 4 рішення СПО об'єднань профспілок від 16 травня 2017р. № 37-5.2 "Про результати роботи над проектом Трудового кодексу України" Голова СПО об'єднань профспілок Г.В.Осовий:   - звернувся до голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Л.Денісової (лист СПО об'єднань профспілок від 23.05.2017 № 01-13/423 спо) та народного депутата України - Представника ФПУ у Верховній Раді України С.Капліна (лист СПО об'єднань профспілок від..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>