АКТУАЛЬНО. Григорій Осовий: «Рекомендації Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС будуть сприяти успішному виконанню Угоди про асоціацію»

ПЛАТФО Представники громадянського суспільства України та ЄС зустрілися 15 листопада в Києві в рамках 5-го засідання Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС (ПГС) для розгляду прогресу виконання Угоди про асоціацію, а також детального аналізу стану імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій, а також державної політики України стосовно внутрішньо переміщених осіб. У засіданні взяли участь члени Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС, а також..

ДОПОВІДЬ УС ПГС щодо імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій

280x220   15 листопада 2017 року на 5-у засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС представлено Доповідь УС ПГС щодо імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій (додається).   Прес-центр ФПУ

ПЛАТФОРМА ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА УКРАЇНА-ЄС СФОРМУВАЛА РЕКОМЕНДАЦІЇ УРЯДУ УКРАЇНИ ТА ІНСТИТУЦІЯМ ЄС ДЛЯ УСПІШНОГО ВИКОНАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ

234     15 листопада 2017 року представники громадянського суспільства України та ЄС зустрілися в Києві в рамках 5-го засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (ПГС) для розгляду прогресу виконання Угоди про асоціацію, а також детального аналізу стану імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій, а також державної політики України стосовно внутрішньо переміщених осіб. У засіданні взяли участь члени Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, а також представники Європейського..

Допоможемо   15 листопада 2017 року на 5-у засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС представлено  ДОПОВIДЬ УС ПГС "Державна політика України щодо внутрішньо переміщених ociб у контексті виконання Угоди про асоціацію" (додається).   Прес-центр ФПУ

Проаналізовано стан виконання Угоди Україна-ЄС

zgYuTLb   31 травня Уряд на своєму засіданні розглянув стан виконання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.   Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючі на засіданні, поінформував урядовців про роботу Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яка представляє інтереси громадянського суспільства в процесі виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також здійснює контроль з боку громадськості за її виконанням. Григорій Осовий, який очолював УСПГС протягом минулого року, зазначив,..
Архiв
<< < Листопад 2017 > >>