Доповідь Української сторони ПГС на тему бідності і трудової міграції

IMG 1898   На засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі, з доповіддю на тему: "Роль заробітної плати у зниженні рівня бідності та її вплив на трудову міграцію" виступив Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв.   Він визначив основні проблеми в сфері оплати праці та ринку праці в Україні, порівняв рівні заробітної плати в нашій країні та країнах-членах ЄС, визначив основні чинники..

IMG 2694   12 квітня 2018 року Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у 6-му засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яке відбувається в Брюсселі у штаб-квартирі Європейського соціально-економічного комітету.   Очільник ФПУ є одним із 15 членів Української сторони Платформи, що створена відповідно до Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС з метою забезпечення належної ролі громадськості у процесі виконання Угоди про асоціацію. Відкрили засідання співголови Платформи – Альфредас..

Роль оплати праці в скорочені бідності та її вплив на трудову міграцію в Україні

Изображение 022   Такою буде одна з тематичних доповідей, представлених на Асамблеї Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, що відбудеться на початку квітня ц.р. у Брюсселі.   Друга із запропонованих тем, обговорених членами УСПГС на засіданні 13 березня, стосуватиметься кліматичних змін. Учасники засідання, в якому взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий, ухвалили рішення щодо активізації підготовчої роботи до Асамблеї, а також розглянули низку питань стосовно розробки стратегічного плану діяльності..

Уряд оприлюднив План заходів з виконання Угоди про асоціацію

f 15673862151495692191-e1499428149613 На початку березня Уряд оприлюднив План заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.  Формально цей документ був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України ще в жовтні минулого року , але з'явився у відкритому доступі лише зараз після тривалого доопрацювання.   Щоб ознайомитися з урядовим Планом заходів - натисніть на посилання https://eu-ua-csp..us15.list-manage.com/track/click?u=bf403e9de79f43e4c63c52ecc&id=f1925c5097&e=9fac74ecbd   Департамент міжнародних зв’язків апарату ФПУ

Уряд і Парламент схвалили Дорожню карту виконання Угоди про асоціацію

28 лютого Кабінет Міністрів та Верховна Рада України схвалили Дорожню карту законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Документ включає 57 законопроектів у сфері європейської інтеграції для розгляду Парламентом у 2018-2019 рр, у тому числі законопроекти, які стосуються соціальної політики та трудових відносин. Дорожня карта має прискорити проходження у Верховній Раді законопроектів на виконання Угоди про асоціацію. Пропонуємо ознайомитися з переліком законопроектів, внесених у Дорожню карту, за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1Z-1pgG3_zr2qpR4UYtxew87nTASClhIb/view   А на початку березня Уряд оприлюднив..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>