Проаналізовано стан виконання Угоди Україна-ЄС

zgYuTLb   31 травня Уряд на своєму засіданні розглянув стан виконання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.   Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючі на засіданні, поінформував урядовців про роботу Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яка представляє інтереси громадянського суспільства в процесі виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також здійснює контроль з боку громадськості за її виконанням. Григорій Осовий, який очолював УСПГС протягом минулого року, зазначив,..

Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

FB IMG 1495099604865   18 травня розпочалось Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (ПГС), створеної відповідно до Угоди про асоціацію (УА) як орган асоціації, що представляє українські та європейські організації громадянського суспільствадля контролю за імплементації (УА), разом із іншими органами Асоціації: Радою, Комітетом і парламентським комітетом.   На порядку денного Четвертого засідання - звіти по темам Свободи ЗМІ, Захисту навколишнього середовища та Наслідків першого року впровадження Угоди про глибоку..

Вдосконалюються механізми діяльності УС ПГС

Изображение 016   13 квітня відбулось робоче засідання Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС, в якому взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий та голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв, який є координатором робочої групи Платформи з питань сприяння імплементації Угоди про асоціацію.   Изображение 002   У часниками було розглянуто пропозиції до Регламенту Робочих груп УС ПГС, проаналізовано стан виконання рішень..

Про зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при ЄС

IMG 20170518 101126     17 травня відбулась зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при Європейському Союзі.    Голова ФПУ Г.В. Осовий, голова Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС в 2016 році разом із делегатами від УС ПГС розповіли представникам дипломатичного Представництва про діяльність Платформи та її майбутні плани. Під час зустрічі обговорили з Назаром Бобицьким, радником з економічних питань, виклики та можливості для..

Бюлетень №2 (березень 2017 р.) Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

mailservice АСАМБЛЕЯ УС ПГС   23 березня 2017 року в Українському домі відбулося зібрання Асамблеї УС ПГС, в якому взяли участь близько 170 учасників – представників громадських організацій з різних регіонів України, а також запрошених гостей - представників органів влади, інституцій і проектів ЄС в Україні тощо.      Завданням Асамблеї було «звірити годинники» учасників стосовно діяльності УС ПГС з позицій різних сторін: поточних членів, що беруть активну участь в..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>