Рік первинки пройшов успішно

Копия DSC03063 Президія Федерації профспілок Кіровоградської області підбила підсумки Року первинної профспілкової організації. Він був насичений подіями і заходами. Стартував Рік засіданням за круглим столом голів профкомів на тему: «Шляхи  удосконалення роботи  первинної профспілкової організації: проблеми та досвід». Досвідом роботи поділились голови первинних профорганізацій ПАТ «Гідросила» С. Є. Олійник, Кропивницької  міської стоматполіклініки №1 С. О. Бернард,  Бобринецької  спеціалізованої  школи-інтернат I-II ступенів О. А Смутко,  ДП «Кіровоградстандартметрологія»..

Вечір духовності і поезії у ФПУ

Изображение 501   Завершуючи 2017 рік, який відповідно до постанови Президії ФПУ № П-6-7 від 20.12.2016 р. оголошений Роком первинки, 19 грудня на свято Миколая-Чудотворця первинна профспілкова організація апарату Федерації профспілок України запросила до себе у гості творчих митців, справжніх чарівників слова – поетів, чия доля пов’язана з профспілками.   Вечір поезії, проведений щиро і натхненно, виявив надзвичайні таланти тих, з ким ми щодня працюємо пліч-опліч, знаємо їх як..

Про Рік первинної профспілкової організації і проблеми галузі – в профспілці працівників культури Закарпаття

P1160242       Нинішній рік у діяльності Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури (голова Наталія Товтин) був насичений різними подіями, коли профспілка, діючи на засадах соціального партнерства з управлінням культури облдержадміністрації, відстоювала права й інтереси працівників галузі. Чимало, зокрема, зроблено в рамках проведення Року первинної профспілкової організації, старт якому для Всеукраїнської галузевої профспілки було дано в м. Свалява на засіданні круглого столу за участі голови ЦК профспілки працівників..

Чернігівщина відзначає кращі первинні профспілкові організації

IMG 0248     13 грудня 2017 року відбулося засідання Президії Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (ФПО). На засіданні було розглянуто низку важливих питань, одним з яких було підведення підсумків проведення обласного огляду-конкурсу первинних профспілкових організацій під девізом «Активна первинка – сильна профспілка».   Розглянувши матеріали, подані членськими організаціями до Організаційного комітету ФПО обласного огляду-конкурсу, президія Федерації профспілкових організацій Чернігівської області постановила визнати переможцями та нагородити в номінації:   чисельністю понад 1000..

Первинки лісових галузей на навчанні в Чернігівському центрі

IMG 9566     Днями в Чернігові відбулося відразу два навчальні заходи для членських організацій Профспілки працівників лісових галузей України. В семінарах взяли участь профспілкові активісти ППО ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат” та ППО ПАТ «Слов'янські шпалери — КФТП».   Навчання відкрив та запросив учасників до плідної роботи голова галузевої Профспілки Вадим Сібільов. Серед питань, що були розглянуті на семінарі-тренінгу: “Риторика. Конфліктологія. Успіхологія” (тренер міжнародного класу Ольга Денисова), “Мотивація профспілкового членства..
Архiв
<< < Лютий 2018 > >>