Профспілка - це особлива атмосфера співпереживання один за одного. А в ширшому сенсі – це вміння бути згуртованими і відповідальними

УЧ       Інтерв'ю з Головою профспілкової організації Івано-Франківського Центру технічної освіти №1 Іриною ПАХУЛЬСЬКОЮ     Центр технічної освіти №1 в м. Івано-Франківську один з кращих професійних закладів в Україні, з багатою навчальною та практичною базою. На доброму рахунку й тутешня первинна профспілкова організація, яку понад 15 років поспіль очолює викладач професійної підготовки Ірина Пахульська. Попри те, що первинка Центру нараховує понад 600 членів, голова профспілки виконує цю роботу на громадських..

На Вінниччині відзначено ефективну роботу по наданню правової допомоги та захисту прав спілчан в судах

p1620834 Президія Федерації профспілок Вінницької області розглянута питання: ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан”. Відкрив та вів засідання, яке відбулось 23 жовтня, Голова Федерації профспілок області Микола Колесник.   З інформацією ”Про роботу членських організацій ФПО у забезпеченні судового захисту прав та інтересів спілчан” виступив Вадим Шевчук - головний правовий інспектор праці Апарату ФПО.   В обговоренні даного питання взяли участь: Þ Нешик..

Семінар голів профспілкових комітетів ВНЗ: насичено і практично

d1 V   18-20 жовтня 2017 року на базі Дитячого позаміського закладу оздоровлення «Пуща-Водиця» відбувся семінар голів профспілкових комітетів вищих закладів освіти, організований ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.   Тема навчально-практичного заходу – «Роль і місце профспілкових організацій вищих закладів освіти у реалізації соціально-економічної політики у вищих закладах освіти та посиленні мотивації профспілкового членства». Провідні вищі навчальні заклади із усіх куточків України представляли 45 учасників – голови..

РЕЗОЛЮЦІЯ зборів голів первинних профспілкових організацій Харківської області

sezd1     м.Харків     19 жовтня 2017 року   Ми, учасники Зборів голів первинних профорганізацій Харківської області, наголошуємо, що профспілки виступають за суспільно необхідні та соціально відповідальні реформи! Констатуємо, що антисоціальна політика «жорсткої економії» призвела до катастрофічного падіння вартості праці та зубожіння населення. «Оптимістичні» заяви Уряду про значні темпи зростання середньої заробітної плати не мають під собою реальної основи, оскільки більшість працівників отримують заробітну плату нижче середньої по Україні, а статистичне зростання..

ХАРКІВСЬКІ ЗБОРИ

19 жовтня у Харкові відбулися збори голів первинних профспілкових організацій під головуванням Сергія Анатолійовича Тесленка - Голови Об'єднання профспілок Харківської області. Цей представницький та поважний форум відбувався на Харківщині вперше за існування незалежної України. Він мав за мету сформувати спільну позицію профспілок щодо шляхів вирішення загальних проблем для всіх працюючих, вибрати єдиний вектор боротьби за свої соціально-економічні права. У зборах брали участь заступник голови Федерації профспілок України Євген Михайлович Драпятий, заступник..
Архiв
<< < Листопад 2017 > >>