ЗАЯВА ПРЕЗИДІЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 10-ї РІЧНИЦІ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ДІЙ ЗА ГІДНУ ПРАЦЮ

world   Починаючи з 2008 року сотні мільйонів людей по всьому світі взяли участь у заходах профспілок 7 жовтня з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю. І в цьому році профспілки світу єдиним фронтом виступають на підтримку гідної праці, яка має бути пріоритетом для урядів на шляху до відновлення економічного зростання та побудови сучасної економіки. Ювілейний десятий Всесвітній день дій за гідну працю профспілкова спільнота України відзначатиме під..

Інформація про профспілкову оцінку виконання Програми Гідної праці МОП для України на період 2016–2019 років

0acda03247c07474fe25d7f8c7d18269 XL   7 квітня 2016 року Міністерством соціальної політики України, репрезентативними всеукраїнськими об’єднаннями організацій роботодавців, репрезентативними всеукраїнськими об’єднаннями профспілок та Міжнародною організацією праці підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо реалізації Програми Гідної праці МОП для України на період 2016–2019 років (далі – Програма).   Головна мета Програми – забезпечення повної, продуктивної, безпечної зайнятості з гідною оплатою праці шляхом реалізації спільних дій соціальних партнерів, з одного боку, та Міжнародної організації..

До Всесвітнього дня дій за гідну працю. Громадський університет правових знань Миколаївщини продовжує роботу з актуальних тем

_правових_знань_4.10.2017_004.jpg 4 жовтня 2017 року, з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю (7 жовтня), в рамках Угоди про співпрацю між облпрофрадою та відділенням НСПП в Миколаївській області, було проведено тридцять восьме заняття Громадського університету правових знань на тему: «Практика вирішення індивідуальних трудових спорів. Складання процесуальних документів». Учасниками заняття стали представники обласних галузевих профорганізацій: суднобудування, освіти та науки,  держустанов, торгівлі, голови первинних профспілкових організацій, трудові арбітри та посередники..

Профспілки висловили рішуче «НІ!» наступу на трудові права громадян

Изображение 803 1111111111    Головним питанням порядку денного засідання Президії ФПУ, що відбулось сьогодні, 5 жовтня, у Києві стало визначення концепції дій профспілок на захист законних соціально-економічних прав трудящих в умовах реформ.   Члени Президії констатували тотальний наступ на права громадян під час проведення змін у соціально-економічній сфері, зокрема, через запровадження пенсійної та медичної реформ, розробку соціально недосконалого проекту Держбюджету на 2018 рік, подальше падіння обсягів виробництва та скорочення..

У Житомирі відбувся профспілковий форум «Гідна праця – продуктивна зайнятість, достойна зарплата, сучасні безпечні робочі місця»

DSC00238-300x168 02 жовтня 2017 року у м. Житомирі, у Будинку спілокі відбувся обласний профспілковий форум «Гідна праця – продуктивна зайнятість, достойна зарплата, сучасні безпечні робочі місця» з нагоди відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю. З самого ранку і до 17.00 на першому поверсі Будинку спілок працював «Юридичний майданчик»: фахівці Головного територіального управління юстиції надавали..
Архiв
<< < Жовтень 2017 > >>