Від планів – до конкретних дій

Изображение 201 55   22 травня ц.р. Президія ЦК Профспілки працівників культури України, обговоривши Стратегію інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, прийняту Радою ФПУ, визначила низку заходів з її реалізації.   Презентував документ на засіданні Президії керівник прес-центру ФПУ Юрій Работа. Він детально розповів про наявний інформаційний потенціал ФПУ, її членських організацій для висвітлення своєї діяльності, проаналізував основні недоліки інформаційного забезпечення, що існують на сьогодні, та запропонував шляхи удосконалення цієї..

Віталій Дубіль: «Стратегія інформаційної роботи ФПУ є дуже важливим та сучасним документом»

ДУБ На засіданні Ради Федерації профспілок України одноголосно ухвалено Стратегію інформаційної роботи ФПУ. Своїми думками щодо цього актуального документу поділився голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок   Віталій Дубіль.   - Сьогодні, в умовах глобальної інформатизації суспільства та спроб певних сил за допомогою нових комп’ютерних технологій управляти значними масами населення, - перед профспілками все гостріше постає завдання посилення впливу на свідомість людей, відповідної реакції на спроби дискредитації профспілкового руху...

Чути і бути почутими

IMG 1907   Для профспілкового активу Черкаської області презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018-2021 роки за участі керівника прес-служби ФПУ Юрія Работи. Основна мета документу – це активне висвітлення профспілкових позицій та дій у сучасному інформаційному просторі. У своїй презентації Ю.Работа підкреслив, що стратегічна мета медіа-діяльності профспілок - налагодження системи скоординованого і дієвого використання комунікаційних можливостей ФПУ для підвищення рівня довіри громадськості до..

Про підтримку Проекту Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки

logo     Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я, ознайомившись із проектом Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки, підтримує проект у контексті формування нової більш якісної інформаційної системи профспілок.   Прес-центр ФПУ   Сканировать10001

Презентовано проект Інформаційної стратегії ФПУ на Тернопільщині

IMG 1699    26 лютого для профспілкового активу Тернопільщини керівником Прес-центру ФПУ Юрієм Работою було презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018 – 2021 роки.          Завданням даного заходу було розкрити інформаційний потенціал, який має сьогодні Федерація профспілок України, її членські організації для висвітлення своєї діяльності і продемонструвати основні переваги та недоліки існуючої системи інформаційного забезпечення.          У своїй презентації Ю.Работа підкреслив,..
Архiв
<< < Травень 2018 > >>