ГАРЯЧА ТЕМА. В Ужгороді здійснено спробу рейдерського захоплення Будинку профспілок!

БУД   Тривожна новина! Ранком 19 квітня була здійснена спроба рейдерського захоплення Будинку профспілок Закарпаття на площі Народній, 5 в м. Ужгород. У зв’язку з цим інцидентом Голова Закарпатської обласної ради профспілок Володимир Фленько надіслав листа Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману. У цьому зверненні, зокрема, зазначено: «Ставимо Вас до відома, що незважаючи на ваше доручення до листа ФПУ від 04.04.2018р. №50/01-15/315, а також інших ваших доручень щодо проведення..

УВАГА! АКЦІЯ!

БУД   16 травня о 13.00 в м.Ужгород Закарпатська обласна рада профспілок буде проводити попереджувальну акцію протесту щодо захисту прав влавласності на Будинок профспілок області, проти судового свавілля. Акція проходитиме у формі пікетування будівлі Закарпатського окружного адміністративного суду (вул.. Загорська, 30) та біля Будинку профспілок на площі Народна.   Закликаємо профспілкові організації, всіх небайдужих громадян активно підтримати акцію закарпатських колег! Разом ми відстоїмо законні права та інтереси членів профспілок! Разом ми переможемо!     Прес-центр ФПУ

Рішення Ради Закарпатської обласної ради профспілок щодо захисту соціально-економічних та майнових прав профспілок

закк   Подаємо для ознайомлення постанову Ради Закарпатської обласної ради профспілок, прийняту 20 березня 2018 року:Про захист соціально-економічних та майнових прав профспілок          Заслухавши та обговоривши інформацію голови облпрофради Фленька В.Ю. «Про захист соціально-економічних та майнових прав профспілок» Рада відмічає, що масштабне реформування, яке проводиться останнім часом у країні, спричинило значні економічні і соціальні проблеми. Очікування і реалії у багатьох випадках не справдилися, рівень життя переважної..

Звернення щодо передачі частини будівлі Закарпатської обласної ради профспілок в оперативне управління Закарпатському окружному адмінсуду

профспілки Закарпаття   Закарпатська обласна державна адміністрація та Закарпатська обласна рада професійних спілок спільним листом звернулися до Прем'єр-міністра України В.Гройсмана і Першого віце-прем'єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України С.Кубіва щодо передачі частини будівлі на площі Народній, 5 в оперативне управління Закарпатському окружному адміністративному суду. Пропонуємо ознайомитися (додається)   Прес-центр ФПУ

Руки геть від профспілкової власності!

viber image22    12 квітня, у Полтаві представники профспілкових організацій 15-ти обласних центрів України солідарно виступили проти свавілля влади, яка своїми незаконним рішеннями намагається відібрати у профспілок Полтавщини їхній будинок та передати його органам прокуратури.   В акції протесту біля стін Прокуратури, Господарського суду Полтавської області та Полтавської облдержадміністрації взяли участь більше 2-х тисяч профспілкових активістів та представників громадськості. Вони рішуче засудили протиправні дії органів, які мали би стояти на сторожі..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>