Ми на 100 відсотків з вами!

Изображение 1527   Безперечну та всебічну солідарність з діяльністю українських профспілок висловили члени моніторингової місії найбільших профспілкових об’єднань Європи, що перебували в Києві 13-14 лютого ц.р.   - Ми на 100 відсотків з вами у вашій боротьбі і підтримуємо наших українських колег, - підкреслив голова Чесько-Моравської конфедерації профспілок Джозеф Стредула у ході прес-конференції за підсумками роботи місії, що відбулась 14 лютого в..

Міжнародна профспілкова моніторингова місія вивчить ситуацію з правами працівників в Україні

А     У Києві 12–14 лютого перебуває моніторингова місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) та Панєвропейської регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок (ПЄРР). Серед членів місії - виконавчий секретар PERC Антон Лєппік, голова Чесько-Моравської конференції профспілок Джозеф Стредула та міжнародний секретар цього профцентру Богумил Чап, керівник міжнародного департаменту Загальної конфедерації профспілок П'єр Рене Крістоф Кутаз, міжнародний секретар Національного польського профоб'єднання Солідарність Анджей Адамчік та керівник міжнародного департаменту Конфедерації профспілок..

НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ МКП. Профспілки на передньому краї