АКТУАЛЬНО. Будинок профспілок: відродження і перспективи

БУД   Як відбувається реконструкція Будинку профспілок на Майдані Незалежності, що став найяскравішим символом Революції гідності? На якому етапі його відродження? Ці питання були в центрі уваги учасників виїзного засідання Наглядової ради Благодійного фонду «Відродження будинку профспілок». Участь у засіданні взяли Голова Наглядової ради БФ, В.о Голови Федерації профспілок України, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, директор БФ, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв,..

Відбудуємо Будинок профспілок разом!

Відбудова Будинку профспілок у Києві (жовтень, 2016 року).   (відео - переглянути тут)   Прес-центр ФПУ

Наглядова рада розглянула звіт про відновлення Будинку профспілок в Києві

IMG 20160613 133759 13 червня 2016 року відбулось чергове засідання Наглядової ради Благодійного фонду "Відродження будинку профспілок".   Участь у роботі НР БФ взяли Голова ФПУ Г.В.Осовий, Голова Наглядової ради БФ, заступник Голови ФПУ В.В.Саєнко, директор БФ, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України В.М.Андреєв, директор Підприємства «Господарське управління ФПУ» Володимир Циганенко, члени Президії ФПУ. Члени Наглядової ради здійснили інспекційний візит на майданчик із відновлення будівлі..

Завтра у Інформаційній агенції «УНІАН» - прес-конференція

653063 1426006067-5794-unian-logo   17 грудня 2015 року о 14.30 у Інформаційній агенції «УНІАН» відбудеться прес-конференція на тему «Перспективи відбудови Будинку профспілок на майдані Незалежності у Києві». Журналісти дізнаються про хід робіт, що проводяться у Будинку профспілок від Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, Голови Наглядової ради Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок», заступника Голови ФПУ Володимира Саєнка, представника інвестора ІТТ-Нерухомість Назара Бунча, головного інженера проектів КНУБА Артема Білика. Акредитація..

БУДИНОК ПРОФСПІЛОК НА МАЙДАНІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ПРОТЯГОМ 18 МІСЯЦІВ

fond bud2   27 листопада підписано інвестиційний договір, сторонами якого виступили Федерація професійних спілок України, Господарське управління ФПУ, підприємство-інвестор і будівельна компанія, яка буде генеральним підрядником виконання комплексу робіт, спрямованих на відновлення Будинку профспілок. Повністю роботи планується завершити протягом 18 місяців.   У договорі вказано, що під час реконструкції ніяких надбудов до Будинку не буде. Виглядатиме оновлений символ Революції Гідності осучаснено.   Фасад Будинку профспілок закриють новим захисним полотном, оскільки..

НАГЛЯДОВА РАДА. ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДРОДЖЕННЯ БУДИНКУ ПРОФСПІЛОК

8972   30 березня відбулося виїзне засідання Наглядової ради Благодійного фонду «Відродження Будинку профспілок». У засіданні взяли участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, Голова Наглядової ради Фонду, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, заступники Голови ФПУ Євген Драп’ятий та Сергій Українець, директор Фонду Василь Андреєв, директор Підприємства «Господарське управління ФПУ» Володимир Циганенко, члени Президії ФПУ. Варто зазначити, що засідання розпочалося з огляду Будинку профспілок, під час якого члени Наглядової..

ТКР "Украина"

index   12 березня на ТКР "Україна" о 19-00 вийде сюжет за участю директора Благодійного фонду "Відродження Будинку профспілок” Василя Андреєва щодо вигляду будівлі після відновлення та щодо екскізів футуристичних обрисів будівлі на місці Будинку профспілок в Києві.   Профспілка будівельників України

ТВІ - програма «Актуальна тема»

7 лютого  о 10.00 з повтором 8 лютого о 15.30 дивіться на телеканалі "ТВІ" в програмі «Актуальна тема» спецпроект на тему відродження Будинку профспілок у Києві. Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

Більше статей...

1. Відбудуємо Будинок профспілок разом!
  2. Відбулась робоча зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з Київським міським головою Віталієм Кличком
  3. Будинок профспілок у Києві за результатами експертизи підлягає відновленню - КМДА
  4. Прес-конференція в ІА «Главком» на тему «Відродження Будинку профспілок в Києві»
  5. Телеканал "Перший Національний", 04 листопада 2014 року. Будинок профспілок у Києві мають відновити до кінця наступного року (відео)
  6. Будинок профспілок: як відбувається відродження символу Революції гідності
  7. СОЛІДАРНІСТЬ. Конфедерація профспілок Азербайджану фінансово підтримає відродження Будинку профспілок України
  8. Відбулась зустріч з профактивом Трипільської ТЕС
  9. Будинок профспілок в столиці потрібно відбудувати!
  10. Ремонт Дома профсоюзов в Киеве оценили в 100 млн грн
  11. "Вікна-новини" присвятять сюжет відбудові Будинку профспілок в Києві