ДОСЯГНЕННЯ ФПУ-2018. Соціальний захист працівників в умовах зростання цін і тарифів

oplata-za-electrichestvo-640x394  ФПУ послідовно здійснювала заходи для соціального захисту громадян в умовах зростання цін і тарифів.   Ціни на природний газ для населення не підвищувалися у період з 01.04.2017 по 30.10.2018. Попри вимогу МВФ підвищити ціну на природний газ для населення на 60 %, фактично її було підвищено на І етапі з 1 листопада 2018 р. - на 23,5 %. У 2019 році не будуть підвищуватися тарифи на..

ДОСЯГНЕННЯ ФПУ-2018. Підвищення заробітної плати

858364   Виборене профспілками дворазове підвищення мінімальної зарплати до фактичного розміру прожиткового мінімуму забезпечило високі темпи зростання заробітної плати як у 2017 так і в 2018 роках, які перевищили показники індексу споживчих цін та темпи зростання ВВП, що передбачено пунктами 2.1 та 2.3 чинної Генеральної угоди. Незважаючи на відставання у 2018 році мінімальної заробітної плати від фактичного прожиткового мінімуму (у жовтні розрив склав 11,8 %), середня заробітна..

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ФПУ У 2018 РОЦІ

Архiв