Изображение 1590

 

На сьогоднішній зустрічі профактиву з кандидатом на посаду Президента України, представником профспілок у Верховній Раді України Сергієм Капліним відбулась відверта розмова стосовно того, який шлях обере наша держава після президентської компанії.

 

Сергій Каплін зазначив, що для нього є почесною місія представляти і відстоювати законні інтереси людини праці у Парламенті. Він переконаний, що саме українські профспілки та ФПУ, як найчисельніше профоб’єднання країни, є тією силою, що здатна захистити права працівників на гідну зарплату, вирішити соціальні проблеми і відстояти такі цінності як соціальний діалог, створення нових робочі місць та економічний підйом України.

 

Изображение 1568

 

Далі він презентував основні засади власної програми, з якою йде на президентські вибори, а також розраховує на представництво Соціал-демократичної партії разом з профспілками в органах місцевого самоврядування і українському Парламенті.

Політик наголосив, що головною метою має стати соціалізація української економіки, збільшення частки фонду оплати праці у собівартості продукції вітчизняних підприємств, проведення реформи гуманітарної сфери і об’єднання прогресивних політичних та патріотичних сил.

 

Изображение 1515

 

С.Каплін висловив подяку ФПУ, її членським організаціям від сотен тисяч людей, з якими йому як кандидату на посаду Глави держави довелося зустрічатись в регіонах, за підвищення зарплат працівникам «Арселор-Мітал» в Кривому Розі, повернення 1,5 млрд. грн боргів по зарплатах шахтарям об’єднання «Лисичанськ-вугілля», за повернення мільйонам українців права на отримання субсидій, послідовність у боротьбі за профспілкові санаторії та об’єкти соціальної інфраструктури.

"Наш курс – соціальна модернізація суспільства, чого можна досягнути лише у співпраці", - наголосив, звертаючись до спілчан, кандидат на посаду Президента України.

 

Изображение 1504

 

С.Каплін змістовно відповів на запитання учасників зустрічі, яку провів керівник Прес-центру ФПУ Юрій Работа.

 

Нагадуємо, що Президія Федерації профспілок України звернулася до членів профспілок із закликом прийти 31 березня ц.р. на виборчі дільниці і виконати свій громадянський обов’язок.

Водночас ФПУ як демократична організація, всеукраїнські профспілки, територіальні профоб’єднання зазначили у Зверненні, що відкриті для діалогу з кандидатами на посаду Глави держави, які поділяють і готові втілювати цінності трудової людини.

 

Изображение 1537

 

Изображение 1574

 

Изображение 1543

 

Прес-центр ФПУ