52599266 2221810317881754 5140226283011047424 n

15 лютого поточного року у Федерації профспілок Черкаської області відбулася зустріч кандидата у Президенти України, лідера «Соціал-Демократичної Партії», Голови комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, представника ФПУ у Верховній Раді Капліна Сергія Миколайовича з профспілковим активом області.

Каплін С.М. розповів присутнім власну програму економічного розвитку країни, вирішення проблем соціально-трудових відносин, трудової міграції, наповнення бюджетів.

У ході зустрічі Каплін С.М. відповів на запитання, які стосувалися встановлення в Україні вартості природного газу, електроенергії, комунальних послуг, роботи парламентського комітету щодо вдосконалення вітчизняного трудового законодавства, розвитку соціального діалогу, підприємства.

Профспілки Черкащини надіслали пропозиції партійним осередкам рейтингових претендентів на «президентську булаву» щодо презентацій програм їх кандидатів на пост Президента України. Конкурентність програм, відповідальність та реальне бачення покращення життя українців, а не політичний бруд та технології мають стати вирішальними при голосуванні.

51835831 2496620147076641 3923517186844393472 n

52287118 2496620450409944 6722486299212644352 n