IMG 20190326 115357

26 березня 2019 року в залі засідань облдержадміністрації під головуванням очільника Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (ФПО) Ігоря Москаленка відбулося спільне засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради та обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Голова ФПО зосередив свою увагу на вкрай негативній демографічній ситуації в області, відтоку кваліфікованих кадрів через міграційні процеси та низькій заробітній платі в регіоні, зазначивши, що профспілки постійно порушують ці питання на своїх засіданнях та докладають усіх можливих зусиль задля покращення ситуації, використовуючи доступні важелі.

IMG 20190326 115414

Також сторони профспілок, влади та об’єднання організацій роботодавців проінформували про реалізацію положень Генеральної та Територіальної угод за підсумками 2018року. У своїй промові очільник профспілкової сторони наголосив, що Чернігівська область є гарним прикладом соціального партнерства та ведення соціального діалогу на всіх рівнях.

2019 03 26 zp i zaynіatist 6

Людмила Ніценко