Спільна декларація Третього засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, м. Київ 8-9 листопада 2016 року

1415685718

На третьому засіданні ПГС співголовували Григорій Осовий, Голова Федерації профспілок України, та Альфредас Йонушка, член ЄСЕК, генеральний директор Торгово-промислової та ремісничої палати Шяуляю.

У засіданні взяли участь Й.В. Хюґ Мінґареллі, Посол ЄС в Україні, Марія Іонова, Перший заступник голови Української Частини Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС та Всеволод Ченцов, Директор Департаменту Європейського Союзу МЗС України.

Члени ПГС обговорили прогрес в імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також розглянули та схвалили доповіді щодо регулювання ринку праці та антидискримінаційного законодавства і практики в контексті виконання Угоди, а також ситуацію на Сході України та Криму. Вони також обговорили плани діяльності Платформи на 2017 рік.

(Текст Декларації додається)

Департамент міжнародних зв’язків ФПУ