fik

Народний депутат України, представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін зареєстрував проекту Закону «Про визначення правонаступників майна професійних спілок Союзу РСР та Української РСР, розташоване на території України" № 5339

Прийняття законопроекту створить механізм реалізації інституту права власності на майно, яке станом на  24 серпня 1991 року перебувало у віданні, володінні чи/та користуванні загальносоюзних професійних спілок Союзу РСР або професійних спілок Української РСР.
     Норми цього Закону дозволять захистити інтереси не тільки держави, а будь-яких інших добросовісних набувачів цього майна, в незалежності від виду організаційно-правової форми чи статусу.
     Визначення цієї власності за категоріями, якими передбачається окремо право власності держави, право власності професійних спілок, спільна часткова власність держави і професійних спілок, право добросовісних набувачів спірного майна на здійснені поліпшення, спрямоване на дотримання принципів соціальної справедливості та економічної ефективності.

Законопроект додається

Прес-центр ФПУ