Проаналізовано стан виконання Угоди Україна-ЄС

zgYuTLb   31 травня Уряд на своєму засіданні розглянув стан виконання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.   Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючі на засіданні, поінформував урядовців про роботу Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яка представляє інтереси громадянського суспільства в процесі виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також здійснює контроль з боку громадськості за її виконанням. Григорій Осовий, який очолював УСПГС протягом минулого року, зазначив,..

Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

FB IMG 1495099604865   18 травня розпочалось Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (ПГС), створеної відповідно до Угоди про асоціацію (УА) як орган асоціації, що представляє українські та європейські організації громадянського суспільствадля контролю за імплементації (УА), разом із іншими органами Асоціації: Радою, Комітетом і парламентським комітетом.   На порядку денного Четвертого засідання - звіти по темам Свободи ЗМІ, Захисту навколишнього середовища та Наслідків першого року впровадження Угоди про глибоку..

Про зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при ЄС

IMG 20170518 101126     17 травня відбулась зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при Європейському Союзі.    Голова ФПУ Г.В. Осовий, голова Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС в 2016 році разом із делегатами від УС ПГС розповіли представникам дипломатичного Представництва про діяльність Платформи та її майбутні плани. Під час зустрічі обговорили з Назаром Бобицьким, радником з економічних питань, виклики та можливості для..

Вдосконалюються механізми діяльності УС ПГС

Изображение 016   13 квітня відбулось робоче засідання Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС, в якому взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий та голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв, який є координатором робочої групи Платформи з питань сприяння імплементації Угоди про асоціацію.   Изображение 002   У часниками було розглянуто пропозиції до Регламенту Робочих груп УС ПГС, проаналізовано стан виконання рішень..

Бюлетень №2 (березень 2017 р.) Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

mailservice АСАМБЛЕЯ УС ПГС   23 березня 2017 року в Українському домі відбулося зібрання Асамблеї УС ПГС, в якому взяли участь близько 170 учасників – представників громадських організацій з різних регіонів України, а також запрошених гостей - представників органів влади, інституцій і проектів ЄС в Україні тощо.      Завданням Асамблеї було «звірити годинники» учасників стосовно діяльності УС ПГС з позицій різних сторін: поточних членів, що беруть активну участь в..

Основне завдання: наближення до європейських стандартів життя

Изображение 060   Участь громадянського суспільства у виконанні Угоди про асоціацію Україна-ЄС: виклики, потреби, уроки та рецепти успіху – такої була основна тема для обговорення на Асамблеї Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, що відбулась 23 березня у Міжнародному конгрес-центрі «Українській дім».   У роботі взяла участь делегація від ФПУ на чолі з Головою ФПУ Григорієм Осовим. Метою заходу стало підбиття підсумків роботи УС ПГС за період її діяльності..

Відбулося засідання у рамках Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

received 717514505082207 Відбулось засідання Робочої групи 4 «Зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров’я» Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. 28 членів робочої групи та 5 запрошених експертів 17 січня 2017 року обговорили Звіт про діяльність РГ-4 в 2016 році, заслухали відповідну інформацію Координатора, Голови Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України В.М. Андреєва та обговорили окремі заходи організацій-членів РГ-4 в 2016 році в питання моніторингу..

Спільна декларація Третього засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, м. Київ 8-9 листопада 2016 року

1415685718   На третьому засіданні ПГС співголовували Григорій Осовий, Голова Федерації профспілок України, та Альфредас Йонушка, член ЄСЕК, генеральний директор Торгово-промислової та ремісничої палати Шяуляю. У засіданні взяли участь Й.В. Хюґ Мінґареллі, Посол ЄС в Україні, Марія Іонова, Перший заступник голови Української Частини Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС та Всеволод Ченцов, Директор Департаменту Європейського Союзу МЗС України. Члени ПГС обговорили прогрес в імплементації Угоди про асоціацію між..

УКРАЇНА – ЄС. Процесу євроінтеграції – ефективну громадську підтримку

ОС-ПЛ 8-9 листопада у Києві відбулося 3-тє засідання Платформи громадянського суспільства Україна -ЄС. Воно проходило під головуванням Співголів Платформи - Голови Федерації профспілок України Григорія Осового та члена Європейського економічного і соціального комітету (ЄЕСК), генерального директора Торгово-промислової та ремісничої палати Шауляю Альфредаса Йонушки. У засіданні ПГС взяли участь Посол ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі, Перший заступник голови Української частини Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС..

Україна – ЄС. Реалізація Угоди про асоціацію – справа спільна

Виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС вимагає добре скоординованих дій галузевих міністерств та відомств, українського парламенту, представників бізнес-об’єднань, усього українського суспільства. Про це 8 листопада у вступному слові під час відкриття дводенного 3-го засідання Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС заявив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, який є Співголовою Платформи. Григорій Осовий зазначив, що сьогодні, коли пройшли 2 роки з часу укладання Угоди..
Архiв
<< < Жовтень 2017 > >>