Изображение 10350

Учбовий центр Дніпропетровського облпрофоб'єднання, яким керує Галина Бондарєва, постійно розширює спектр послуг, що надаються профорганізаціям. Тут є все необхідне для організації учбового процесу, проживання та харчування слухачів. Лекції у Центрі читають кваліфіковані викладачі місцевих вузів, провідні профспілкові спеціалісти. Останнім часом тут все частіше проводяться також міжнародні та всеукраїнські заходи.

Ось і нещодавно в цьому учбовому закладі профспілок був організований навчальний семінар для профактивістів ПАТ «Сумихімпром». Його учасників привітав голова Дніпропетровського облпрофоб'єднання Віталій Дубіль, який розповів колегам про основні напрямки  роботи профцентру, сучасні реалії життя одного з найбільших промислово– аграрних регіонів України та відповів на численні запитання сумчан.

Учасники семінару торкались актуальних проблем профспілкового життя. Зокрема, вони говорили про необхідність активізації дій профспілок всіх рівнів по захисту людей праці, акцентували увагу на важливості осіннього наступу профспілок.

У ході семінару сумські профактивісти прослухали змістовні  лекції з питань трудового права та кадрової роботи, психології. З основними мотиваційними аспектами збереження профспілкового членства в умовах реструктуризації виробництва слухачів ознайомив керівник управління профспілкового руху Дніпропетровського облпрофоб'єднання Сергій Капиця.

Гості також ознайомились з пам'ятними місцями Дніпра

В.Коврига

зав. прес – центром