Про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок

А  На адресу Голови Федерації профспілок України Григорія Осового надійшов лист голови Закарпатської обласної ради профспілок Володимира Фленька про підсумки попереджувальної акції протесту в м. Ужгороді 16 травня і подальші дії профспілок.   У зверненні говориться: «Шановний Григорію Васильовичу!   Щиро вдячні за підтримку і допомогу у проведенні попереджувальної акції протесту профспілок 16 травня в м. Ужгороді. Резолюцію акції протесту направлено для реагування Президенту України, Прем’єр-міністру України, Голові Верховної Ради України..

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНУ АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК В УЖГОРОДІ

АК16         16 мая в Ужгороді відбулась масова попереджувальна акція профспілок на захист соцііально-економічних прав працівників, законних прав профспілок, у тому числі майнових. Пропонуємо до вашої уваги фоторепортаж про цю подію нашого спеціального кореспондента Олексія Петруні.     АК4   АК5   АК6   АК7   АК8

НА ЧАСІ. Попереджувальна акція протесту профспілок відбулася в Ужгороді

--26 В Ужгороді відбулася масова попереджувальна акція протесту профспілок, яка проходила у формі маніфестації, включаючи пікетування Закарпатського окружного адміністративного суду, та проведення мітингу біля будівлі обласної ради профспілок та облдержадміністрації. Її мета – захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на площі Народній, 5 в м. Ужгороді. В акції взяли участь понад 2 тисячі членів профспілок. Підтримати профспілки Закарпаття в..

Звернення щодо ігнорування майнових прав профспілок

989   Президенту України Порошенку П.О.             Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.   Генеральному прокурору України Луценку Ю.В.   Про грубе ігнорування майнових прав профспілок Полтавщини   Шановні Петре Олексійовичу, Володимире Борисовичу, Юрію Віталійовичу!   Полтавська обласна рада профспілок за дорученням спілчанського загалу області вчергове звертається до вас – перших очільників держави – з вимогою припинити грубе нехтування конституційними правами громадян та їх об’єднань. Просимо Вас, пане Президенте, пояснити, чому Ваша адміністрація уникає відповіді на численні звернення профспілок..

Покладемо край рейдерству стосовно профспілок!

--28   На засіданні Урядового комітету з питань економічної, фінансової та правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної та правоохоронної діяльності Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, який взяв участь у його роботі, вніс пропозицію щодо необхідності розгляду на черговому засіданні Комітету питання про врегулювання правового статусу майна професійних спілок України.   Як відомо, дане питання продовж багатьох років знаходиться у невизначеному стані. Існують протиріччя у нормативно-правовій..

16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді

P1160780   У Закарпатській облпрофраді відбулася прес-конференція для журналістів національних та місцевих ЗМІ на тему: «16 травня – попереджувальна акція протесту профспілок Закарпаття в м. Ужгороді: захист соціально-економічних прав працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на пл. Народній, 5». Виступаючи перед журналістами, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько наголосив, що мета акції – захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих та своїх майнових прав щодо Будинку профспілок на..
Архiв