0404-2170-94

14 лютого з 12.00 до 13.00 в агенції «Укрінформ» відбудеться прес-конференція на тему: «Європейські профспілки моніторять соціальний вимір Угоди про асоціацію Україна-ЄС».

У прес-конференції візьмуть участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ, віце-президент Міжнародної конфедерації профспілок Григорій Осовий, Голова КВПУ Михайло Волинець, члени моніторингової місії:

- голова Чесько-Моравської конфедерації профспілок Джозеф Стредула,

- міжнародний секретар польського профоб’єднання «Солідарність» Анджей Маріан Адамчик,

- виконавчий секретар Пан’європейської ради профспілок Міжнародної конфедерації профспілок (ПЄРР) Антон Лєпік.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у висвітленні цього заходу!

Адреса ІА «Укрінформ»: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, (ст. м. «Театральна»), контактні телефони:

(044)  299-03-32; 299-05-01

Вхід за журналістськими посвідченнями.

За додатковою інформацією звертатися до керівника Прес-центру ФПУ Юрія Работи за тел. 050-383-97-29.

ІА «Укрінформ»

Довідково:

Виходячи з пріоритетів, які стоять перед Європейським Союзом, у Києві 13–14 лютого 2019 року перебуватиме моніторингова місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) та Панєвропейської регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок (ПЄРР).

Серед членів місії – керівники національних профоб’єднань сусідніх держав: Польщі, Словаччини, Чеської Республіки та інших країн, де працюють українські мігранти.

Метою приїзду місії ЄКП/ПЄРР є ознайомлення зі становищем українських працівників, зокрема факторами, які зумовлюють їх масову міграцію до країн ЄС, ходом реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, у першу чергу щодо створення гідних робочих місць, забезпечення гідної оплати праці, якісного громадського обслуговування, дотримання прав профспілок та трудящих тощо.

Прес-центр ФПУ