Совместное заявление ЕКП-РЕНГО по переговорам о соглашении об экономическом партнерстве между ЕС и Японией

luca rengo 2     Переговоры по Соглашению об экономическом партнерстве между ЕС и Японией (СЄП) были завершены в декабре прошлого года. Подписание СЄП намечено на 11 июля 2018 года. Параллельно продолжаются отдельные переговоры по защите инвестиций.   Европейская конфедерация профсоюзов (ЕКП) и Конфедерация профсоюзов Японии (JTUC-RENGO) признают важность создания правовой основы экономического сотрудничества между ЕС и Японией, которые являются крупнейшими партнерами по взаимной торговле, с целью направления экономик обеих..

Виступ представника трудящих України, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового на 107-й Міжнародній конференції праці

IMG 2924   Шановна пані голова! Шановні делегати!   Доповіді Генерального директора про виконання програми МОП за минуле дворіччя, а також про забезпечення рівності трудящих-жінок детально і об'єктивно показують стан в світі праці і виклики, які стоять перед нею. Ми поділяємо позицію МОП, що гідна праця - це глобальна вимога, від чого політичне керівництво і ділові кола всього світу не повинні залишатися осторонь, а перегляд національних систем соціального захисту..

Виступ Міністра соціальної політики України Андрія Реви на 107-й Міжнародній конференції праці

Reva1-big Шановний пане Голово! Міністри! Шановні делегати! Пані та панове!   Від імені української тристоронньої делегації вітаю усіх учасників Міжнародної конференції праці. Питання, підняті у доповіді Генерального директора пана Гая Райдера, щодо посилення гендерної рівності у світі праці та у суспільстві, подолання гендерно-зумовленого насильства та домагань на робочому місці, вимагають спільних дій з боку урядів та соціальних партнерів. Уряд України приділяє значну увагу сприянню гендерної рівності в усіх сферах життя. Вже у квітні..

Висновки Комітету по Україні, Конвенції №№ 81 і 129

ilo 0   Комітет із застосування стандартів Міжнародної конференції праці 4 червня 2018 року схвалив свої висновки за результатами обговорення звіту України про дотримання Конвенцій МОП про інспекцію праці №№ 81 і 129.   Комітет взяв до відома усні заяви, що прозвучали у виступі представника Уряду та в наступній дискусії. Комітет зазначив, що інспекція праці має бути забезпечена необхідними засобами для ефективного та незалежного функціонування, а нагляд та контроль..
Архiв
<< < Липень 2018 > >>