Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277

Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.

Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми запроваджено у більшості регіонів України.

Цього разу соціальні працівники познайомились з новопризначеним директором установи Артуром Ющаком, обговорили подальші напрямки роботи.

Крім того, ковельчани стали активними учасниками дійства  «Світ фільмів 60-х років», що проводили їхні колеги для своїх підопічних. Всі разом зуміли передати стиль та емоції того часу з допомогою музичних номерів, костюмів. Подібні заходи часто практикують у Хелмі. На переконання працівників осередку допомоги родинам, вони  мають важливу психологічну і соціальну роль.
     Такі зустрічі для фахівців є хорошим поштовхом для  нових починань, реалізації проектів і задумів. Спілкування додає натхнення та бажання працювати краще.
       У  жовтні делегація з Польщі планує приїхати у Ковель на урочисте відкриття нового навчального року в Університеті третього віку.

21755036 1390824561016823 1957865306 o

За інформацією