ПЕТЯ

 

28 серпня поточного року в Федерації профспілок Черкаської області проведено презентацію Проекту «Соціальний профспілковий квиток» Федерації профспілок України для профспілкового активу області. Презентацію провели директор Центру соціальних послуг ФПУ Яна Лунга-Федорович та координатор Проекту Дмитро Дорін.

На Черкащині вже досить успішно реалізовано попередній Проект ФПУ «Соціальна картка» членами профспілок освітянської галузі. Спілчанами відзначено можливості оперативного отримання юридичної, консультативної допомоги через гарячу лінію «СALL – центру» та послуг «Адвокат-24».

Розширення ж спектру послуг та сервісів через Соціальний профспілковий квиток, як «Лікар онлайн», «Допомога в дорозі», «Дисконтна програма»  мотивує працівників до профспілкового членства та суттєво підвищить рівень соціального захисту членів профспілок.

Особливу зацікавленість викликала інформація щодо можливостей медичного страхування. Укладений Меморандум про співпрацю із компанією «Нафтогазстрах» дозволить власнику соціального профспілкового квитка отримувати страхове покриття в межах 100 тисяч гривень на весь спектр медичної допомоги, включаючи поліклінічну та стаціонарну допомогу.

Центр соціальних послуг ФПУ уклав угоди про запровадження програм лояльності та підтримки для членів профспілок з мережею автозаправок, продуктових, будівельних магазинів та аптек.

Захищеність спілчан та розширення спектру послуг тепер залежить від оперативності роботи профспілкових функціонерів всіх рівнів, інформування членів профспілок. 

                                                     Федерація профспілок Черкаської області

 

ПЕТЯ1

 

ПЕТЯ2