8887776

 

Успіхом роботи Уряду стане реальне відчуття громадянами змін в їхньому особистому житті в кращий бік, переконаний Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

 

"У чому наш успіх має бути? Тільки в єдиному - у реальному відчутті людей змін в їхньому особистому житті в кращий бік. Це наш єдиний успіх", - зазначив він під час засідання Уряду у середу.

Прем'єр-міністр навів приклади з деяких сфер життя. Так, Уряд запустить низку програм у сфері охорони здоров'я – "люди їх відчують, почнуть користуватися, зрозуміють, що вони необхідні", зазначив Володимир Гройсман.

Серед інших кроків, що свідчитимуть для громадян, що ситуація починає змінюватися, на його думку, – підвищення заробітних плат, будівництво доріг, відкриття нових робочих місць.

"Наше завдання, наш успіх має полягати у тому, щоб успішним став кожен українець. Для нього треба просто важко-важко працювати і не піддаватися паніці, яку іноді сіють у тому числі політики", – наголосив Прем'єр-міністр.

"Іноді слухаєш з телебачення, таке враження, що цей політик – він, вона, не має значення – почне кричати і вводити себе в транс від своїх заяв. Це катастрофа", – зазначив він.

Володимир Гройсман переконаний, що "гра на цих історіях є принизливою і не щирою з боку тих, хто намагається на людських емоціях, на біді зробити, щоб у них на 1-2% підвищився рейтинг".

Прем'єр-міністр переконаний – політичний популізм відійде в історію. "Багатьом за це має бути соромно, і вони мають залишитися на узбіччі політичного життя. Але це має зробити українське суспільство – ніхто інший", – зазначив він.

 

Постійна www-адреса статті:

http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=249666646