Захищаючи свою будівлю, у профспілок Закарпаття не залишається іншого шляху, як вдатися до радикальних протестних акцій (2)

АК  Після чергової спроби рейдерського захоплення будівлі профспілок Закарпаття на площі Народній 5, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько у терміновому порядку знову надіслав листа Прем’єр- міністру України Володимиру Гройсману. «Змушені в черговий раз звернутися до Вас, - зазначено в листі, - враховуючи надзвичайно напружену ситуацію, що склалася довкола права власності на будівлю профспілок Закарпаття в м. Ужгороді,  на площі Народній, 5. Вона дедалі загострюється оскільки з..

«Ні» - РЕЙДЕРСЬКОМУ ЗАХОПЛЕННЮ НАРОДНОЇ ВЛАСНОСТІ!

А 15 серпня 2018 року відбудеться акція-пікетування Окружного адміністративного суду м. Києва на підтримку  Полтавської обласної ради профспілок під час розгляду в суді справи про визнання противоправним та скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 13-р «Про передачу будівлі профспілок у Полтаві Генеральній прокуратурі України». Федерація профспілок України, всеукраїнські профспілки і територіальні профоб’єднання, трудові колективи «Укрпрофоздоровниці» та «Укрпрофтуру» рішуче виступають проти свавілля, яке чиниться не лише..

Рейдерське захоплення Будинку профспілок Закарпаття. Профспілки вистояли! (2)

P1170112    3 серпня було здійснено чергову спробу рейдерського захоплення будівлі профспілок Закарпаття на площі Народній, 5 в місті Ужгороді. Цього разу її здійснили працівники Мукачівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області (начальник Іван Медвідь). Вони представляли інтереси Закарпатського окружного адміністративного суду, а про вчинення виконавчих дій облпрофраду повідомила головний державний виконавець Віра Добоні.   У зв’язку з можливим рейдерським захопленням..

Профспілки Закарпаття: нові вимоги щодо відстоювання права на профспілкове майно

Будинок профспілок   Голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько надіслав листа Прем’єр – Міністру України Володимиру Гройсману щодо ситуації, що склалася довкола права власності на будівлю профспілок на пл. Народній, 5  в м.Ужгороді. «Звернутися до Вас з черговим листом, - сказано у зверненні, - змушує ситуація, яка переросла в жорстоке протистояння між облпрофрадою і Закарпатським окружним адміністративним судом. Цей конфлікт виник внаслідок рішень судів, прийнятих всупереч здоровому глузду,..

Полтавчани вдячні за солідарність!

maxresdefault ЗВЕРНЕННЯ до спілчан від Полтавської обласної ради професійних спілок   Висловлюємо щиру подяку за підтримку під час акції пікетування приміщення Окружного адміністративного суду м. Києва по захисту майнових прав та незаконного захоплення приміщення профспілкових курсів у м.Полтаві по вул..Ляхова,1 та відміни розпорядження Кабінету Міністрів України № 13-р "Про передачу будинку Генеральній прокуратурі України". Профспілковим об’єднанням: Федерації профспілок Рівненської області, об»єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада..

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО АКЦІЮ ПРОФСПІЛОК БІЛЯ ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ М. КИЄВА 26 ЛИПНЯ

IMG 20180726 121805       Пропонуємо вашої увазі фоторепортаж наших спеціальних кореспондентів Олексія КОРЕЦЬКОГО та Олексія ПЕТРУНІ про Всеукраїнську акцію-пікет за участі представників Федерації профспілок України та 16 її членських організацій - всеукраїнських галузевих профспілкових організацій та територіальних об'єднань, що відбулася 26 липня 2018 року біля Окружного адміністративного суду м.Києва. Профспілки під час мітингу та акції вимагали зупинити правовий беспредел, нахабне рейдерство стосовно майна, що по..

Співробітництво міцнішає