IMG 3935 3

Запорізька обласна рада профспілок вже декілька років поспіль приймає участь в проведенні Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який проводить редакція журналу «Охорона праці» за підтримки ФПУ та Державної служби України з питань праці. Захід приурочений до Дня охорони праці в Україні – 28 квітня.

 

До Запорізької обласної ради профспілок цьогоріч діти надіслали на конкурс рекордну кількість – 247 робіт з усієї Запорізької області. Журі регіонального туру конкурсу визначили переможців у 3 номінаціях-  9 авторів віком від 6 до 18 років зайняли 1-2-3 місця, а ще троє підлітків одержали позаконкурсну оцінку за оригінальну ідею.

 30 квітня Запорізька обласна рада профспілок разом з представниками Південно-східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та за участю  фірми-спонсора мережі АЗС «Евро-5» провела нагородження переможців регіонального туру конкурсу.

IMG 3922

Переможці отримали дипломи, а також цінні подарунки від спонсорів: планшет (І місце), графічний планшет (ІІ місце), фітнес-браслети (ІІІ місце та спеціальна номінація за оригінальну ідею) та бездротові навушники.

Нагородження провели виконуюча обов'язки голови Запорізької обласної ради профспілок Тамара БЕЛЕСКОВА  та керівник управління Державної служби з питань праці Андрій АДАМЧУК.  З привітальним словом до учасників конкурсу звернувся представник фірми-спонсора.

Для дітей та їх представників був організований виступ самодіяльних колективів, учасників конкурсу вітали однолітки.

«Охорона праці очима дітей» – це соціальний проект, який піднімає та висвітлює чутливі теми та проблеми, пов'язані з повсякденною безпекою  у різних сферах життєдіяльності.

 фото нагородження переможців 1

Запорізька обласна рада профспілок