колаж 170524  

Відбувся Всеукраїнський  конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2024», організований Журналом «Охорона праці», співорганізатором якого цього року була  Федерація профспілок України.

18 квітня  журі, до складу якого увійшли художники, фахівці з охорони праці, освітяни, представники Федерації профспілок України, Профспілки працівників освіти і науки України, Київської державної адміністрації, визначили переможців конкурсу дитячого малюнка.

У фінальній частині конкурсу взяли участь  близько 250 кращих малюнків з усіх регіонів України, кожен з яких був  гідний  увійти до переліку переможців, проте призових  місць лише дев’ять.

    Цього року, ФПУ вперше прийняла рішення окремо відзначити малюнки 6 – ти  дітей різних вікових груп.

   Таке рішення мало на меті охопити та стимулювати  до творчості більшу  кількість дітей-учасників конкурсу, подякувати їм за свідомий та креативний підхід до виконання малюнків.

  Цього тижня  всі діти отримали  Подяки  від ФПУ та Сертифікати одного з магазинів  для обрання подарунку на свій смак.

   Дітками та їх батьками висловлена щира вдячність Федерації за таку увагу до дітей  і  за сприяння формуванню у молодого покоління  культури безпеки праці та свідомого ставлення до свого життя і здоров’я.

          Віримо в наших дітей та їх мирне майбутнє!

Департамент охорони праці апарату ФПУ