2022 12 05 tyzhden tsyfrovoyi osvity vid mintsyfry 800 500

Готується до друку «Бібліотечка голови профкому» №01-02/2023 «Трудові відносини в епоху цифрових трансформацій: виклики, загрози, роль профспілок». У цьому випуску бібліотечки будуть розглянуті нетипові форми роботи, які не відповідають стандартній або «типовій» моделі повної зайнятості.

Ми розкриємо поняття: види нетипової зайнятості, до якої належать неповний робочий день, тимчасова робота, робота на визначений термін, випадкова та сезонна робота; самозайнята особа; гіг-працівник, тощо. Вивчимо досвід профспілок Європи щодо створення профспілкових організацій саме працівниками нестандартної форми зайнятості.

Окремо буде розглянуто питання захисту самозайнятих працівників європейськими профспілками.

Сподіваємося, що викладені матеріали будуть корисними працівникам профспілкових комітетів і членам профспілок.

«Профінформ» пропонує замовити додатковий тираж журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету».

Вартість одного примірника – 30,00 грн.

Доставка за рахунок ЗАМОВНИКА через відділення «НОВОЇ ПОШТИ» або самовивозом.

Замовлення приймаються (на бланку Вашого підприємства з пунктом «оплату гарантуємо») до 14.02.2023 за ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з поміткою «Замовлення «Бібліотечки» №1-2/2023).

Довідки за тел. (044) 205-76-21, (097) 245-63-85.

Профінформ