IMG 8e011efe2490f7f23a34ef4d3c800770 V

10 вересня відбулося четверте засідання Ради Федерації профспілок Черкаської області з порядком денним:

·     Про проведення VIII звітно-виборної конференції територіального профоб’єднання;

·     Про виконання основних напрямків діяльності Федерації профспілок Черкаської області за 2016 – 2020 роки;

·     Про участь профспілок у виборах до місцевих рад;

·     Про ініціативу Федерації роботодавців України про підтримку законопроєкту № 3739 щодо локалізації виробництва при публічних закупівлях.

При обговоренні питань порядку денного голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко поінформував присутніх про проведену роботу за звітний період, основні напрямки співпраці профспілок області із соціальними партнерами, укладення тристоронньої територіальної угоди на 2020-2025 роки, участь представників профспілок у заходах, спрямованих на соціально-економічний захист людини праці, виплату заборгованої заробітної плати працівникам підприємств, установ області та окреслив завдання на найближчий період.

IMG 971d2db278903c7c76fd46c00accf8bb V

Особливу увагу Петро Шевченко приділив місцевим виборам та виконанню Постанови Президії Федерації профспілок України «Про підготовку та участь профспілок у місцевих виборах 2020 року», поінформував про проведення з’їзду партії «Авангард народу».

За результатами обговорення питань порядку денного, висловлених пропозицій членів ради були прийняті відповідні  рішення, підтримано звернення роботодавців України до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-Міністра України щодо підтримки вітчизняного товаровиробника при публічних закупівлях.

Під час засідання Ради голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський привітав учасників ради з наступаючим святом – «Днем фізкультурника» та вручив відзнаки галузевим профоб’єднанням за популярізацію спорту та здорового способу життя серед працівників.

IMG 3b3b68bfb834a762311d72662a0a3cf6 V

Федерація профспілок Черкаської області