about hero.447fb900

Профспілка будівельників України прагне бути справжньою родиною для наших членів, зокрема, бути доступною будь-коли і будь-де, де робітниці чи робітнику потрібна підтримка й допомога.

 

Ми оперативно реагуємо на актуальні виклики часу, зміни ринку праці, на потреби адаптувати свої інструменти роботи з членами спілки. Зберігаючи найкращі практики традиційної комунікації, ми розуміємо важливість цифровізації ресурсів та сервісів профспілки.

День гідної праці – це визначне свято для організацій працівників по всьому світу. Сьогодні ми вкотре наголошуємо, що робота має бути безпечна, належним чином оплачувана, що кожен працівник та працівниця має не тільки обов’язки, а й невід’ємні права, зокрема право на профспілковий захист.

Ми створили веб-сайт, на якому працівники й працівниці зможуть безперешкодно реалізувати своє право на доступ до профспілкового захисту. На веб-сайті ПРОФБУД ви знайдете відповіді на найбільш поширені запитання членів профспілок та профспілкових лідерів, зможете ознайомитися й долучитися до наших кампаній, звернутися зручним способом до профспілки, отримати інформацію про умови праці у будь-якій європейській країні – для себе чи для своїх родичів, які змушені були виїхати закордон.

Сайт наповнюється та оновлюється щодня і завжди чекає на відвідувачів.

 

ПРОФБУД – СИЛА В ЄДНОСТІ!

 

Профспілка будівельників України