зустріч 1

З метою розширення консультаційної підтримки працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запустило нову інформаційну кампанію «Україна працює!».  Адже економіка України має працювати  для підтримки Збройних Сил України та наближення нашої Перемоги.

Питання координації зусиль в реалізації завдань кампанії стало предметом зустрічі в Закарпатській облпрофраді за участі начальника управління Держпраці у Закарпатській області Богдана Дороша, його першого заступника Василя Грицика, директора обласного центру зайнятості Юрія Фущича, голови Закарпатської обласної ради профспілок Івана Зелінського.

Обговорено цілий ряд питань, пов’язаних з організацією цієї роботи. В числі основних – перезапуск бізнесу на новому місці, особливості трудових відносин під час воєнного стану, права та гарантії мобілізованих працівників, безпечні умови праці тощо.

зустріч 3

Підсумки спільної роботи будуть підводитися систематично.

На фото: - під час спільної зустрічі в Закарпатській облпрофраді;

- розмову ведуть начальник управління Держпраці у Закарпатській області Богдан Дорош (ліворуч) та голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради