Изображение 1687

 

Урочисті збори трудового колективу апарату ФПУ спільно з ветеранами профспілкового руху, присвячені днь народження Федерації профспілок України, відбулись 8 жовтня у столичному Будинку профспілок.

 

У привітальному слові Голова ФПУ Григорій Осовий розповів про історію організації, її діяльність у період економічних криз, що пережила держава, починаючи з 90-х років, під час революцій. Він акцентував на досягненнях профспілок у боротьбі за підвищення державних соціальних стандартів і гарантій – мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, за повернення зарплатних боргів, проведення соціального діалогу.

 

Изображение 1721

 

- Нам 29 років – це вже дорослий вік, - сказав профспілковий лідер, - однак, маючи здобутки, ми визнаємо, що перед ФПУ на сучасному етапі постає чимало викликів, тому нам потрібно відповідати вимогам часу, а головне – бути дієвим і результативними, а також солідарними у своїх діях.

Про це зазначено у Зверненні Президії ФПУ з нагоди Дня профспілок, - нагадав Голова і за поданням профспілкового комітету (голова Марія Гриценко) вручив працівникам апарату ФПУ нагороди: нагрудні знаки «Профспілкова відзнака» і «Профспілкова звитяга», Почесні Грамоти та Подяки Голови ФПУ.

 

Изображение 1632

 

У зустрічі взяли участь ветерани, які багато років своєї трудової діяльності присвятили захисту соціально-економічних прав та гарантій членів профспілок, і які відзначили цього року ювілей: Михайло Антонович Запольський – колишній секретар Укпрофради, Леонід Віталійович Демченко, Наталія Костянтинівна Назімова, Олександр Олександрович Піщейко, Світлана Григорівна Коробочка і Ангеліна Костянтинівна Яценко.

З нагоди заснування ФПУ і Дня дій за гідну працю поважним гостям було вручено нагороди та подарунки.

Отже, вітаємо, велика профспілкова родино!

 

 Изображение 1642

 

Изображение 1718

 

Изображение 1674

 

Изображение 1704

 

Изображение 1700

 

Прес-центр ФПУ