Лето14

Швидко минає час, особливо літом… Хвилювання профспілок, пов’язані із підготовкою дитячих оздоровниць, акумулюванням коштів, проведенням тендерів, придбанням квитків для перевезення дітей до місць відпочинку та ін., завершено. Всі діти, які провели літні канікули в дитячих оздоровницях, загартовані та сповнені позитивних вражень повернулись до своїх домівок.

Всього влітку 2019 року Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м.Києві «Київська міська рада профспілок», його членськими організаціями оздоровлено та відпочили 22130 дітей. Київською міськпрофрадою направлено на оздоровлення та відпочинок 1528 дітей (що на 13% більше у порівнянні із попереднім літнім оздоровчим періодом).

Лето11

Традиційно профспілки міста опікуються дітьми пільгових категорій. Діти із багатодітних та малозабезпечених родин, учасників бойових дій, юні спортсмени, талановиті, обдаровані та інші всі одержали пільгові путівки. Для реалізації цього проекту було акумульовано кошти із місцевого та профспілкового бюджетів і частково батьківських внесків. Оздоровлення та відпочинок 1028 дітей відбувалось в дитячих оздоровчих закладах, які визнані переможцями тендеру, це: ДЗСТ «Патрія» Одеська область, ДП ДОЦ «Дніпро» Київська область, ОТ «Лідер» м.Київ Пуща-Водиця, ТОВ «Водограй» на Закарпатті.

лето7

Протягом літнього оздоровчого періоду спеціалістами та технічними інспекторами профспілок систематично здійснювались перевірки роботи дитячих оздоровниць, що сприяло безпечному та повноцінному відпочинку дітей, запобіганню порушень техніки безпеки, дотриманню санітарних норм.

Інноваційні підходи в роботі поряд із багаторічним досвідом роботи, добрими традиціями створили умови для відпочинку та оздоровленню дітей, отриманню позитивних, незабутніх вражень, які залишаються на все життя та бажанню знову провести шкільні канікули в дитячій оздоровниці.

Літній оздоровчий сезон 2019 року успішно завершено. Київська міська рада профспілок вже розпочала підготовку для організації оздоровлення дітей у наступному році.

лето9

Київська міська рада профспілок