октябрьский дворец

21, 22 і 23 вересня ц.р. у Жовтневому палаці відбудуться концерти «Віденські вечори» за участю виконавців Національного будинку органної та камерної музики України.

Квитки на зазначені концерти вже продані. Але внаслідок пожежі 3 вересня, яка пошкодила будівлю костелу Св. Миколая у м. Києві, де базується творчий колектив, артисти залишились без концертного майданчику.

Профспілки подали руку допомоги.

Адміністрація Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України безкоштовно надала Круглу залу Жовтневого палацу для проведення виступів.

З ініціативою вийшла Профспілка працівників культури України, яка входить до ФПУ, і членами якої є усі 196 співробітників зазначеного мистецького закладу. Ініціативу підтримало керівництво Федерації профспілок України. І відтак у глядачів з’явилась можливість відвідати концерти своїх улюблених музикантів.

Це внесок профспілок у справу відновлення унікальної пам’ятки архітектури столиці і суттєва підтримка трудового колективу Національного будинку органної та камерної музики у скрутну для нього годину. Адже, виступи - це майже не єдина можливість для митців заробити кошти для існування.

Сподіваємось, що ця допомога у подальшому сприятиме збереженню цього самобутнього мистецького колективу.

Інформація щодо концертів тут

800 0 1630702451 8341

Прес-центр ФПУ,

МЦКМ ПУ