Репрезентативность-2

 

8 листопада під час засідання Виконкому Об’єднання профспілок Харківської області у Палаці Праці відбулося урочисте вручення Свідоцтва про відповідність критеріям репрезентативності Національної служби посередництва і примирення Об’єднанню профспілок Харківської області.

 

Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Голові ОПХО Сергію Тесленку вручила заступник начальника відділення НСПП у Харківській області Галина Клочко.

Отже, рішенням відділення НСПП Об’єднання профспілок Харківської області визнано таким, що відповідає критеріям репрезентативності для участі у колективних переговорах з укладення Територіальної угоди, для делегування представників до обласної тристоронньої соціально-економічної ради та інших тристоронніх органів соціального діалогу тощо.

Галина Клочко відзначила, що за всіма критеріями ОПХО абсолютно відповідає вимогам репрезентативності і рішення комісії було одноголосним, та побажала всім успіхів у роботі.

Сергій Тесленко привітав усіх присутніх із цією визначною подією і наголосив, що подальше впровадження соціального діалогу сприятиме поліпшенню соціально-трудових відносин як на рівні області, так і кожного підприємства, трудового колективу.

 

Репрезентативность-1

 

Репрезентативность

 

Об’єднання профспілок Харківської області