465

У Закарпатській облпрофраді відбулася робоча зустріч голови обласної ради профспілок Івана Зелінського та голови Закарпатської обласної організації ФСТ "Спартак" Миколи Щадея.

Микола Щадей поінформував керівника профспілок нашого краю про пріоритетні напрямки роботи фізкультурно-спортивного товариства, й зокрема, про розвиток і перспективи окремих видів спорту, ДЮСШ, ефективне використання спортивної бази, тощо.

Обласна комплексна ДЮСШ "Спартак" за підсумками минулого року має найвищий рейтинг серед ДЮСШ у Закарпатті. Розширено базу велоспорту в місті Ужгороді, відкрито боксерський клуб в місті Хусті. Високі спортивні результати юних спортсменів запезпечують кваліфіковані тренери, серед яких є й переселенці з інших областей України.

Під час зустрічі обговорено питання розвитку масового спорту, проведення міжгалузевої і галузевих спартакіад профспілок, змагань з окремих видів спорту.

Як підкреслив Іван Зелінський, прикладом у цьому є обласні організації профспілок працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич), охорони здоров'я (голова Володимир Турок), культури (голова Наталія Товтин).

На фото: під час зустрічі - (праворуч) голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський та голова Закарпатської обласної організації ФСТ "Спартак" Микола Щадей.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради