359769364 993302698769474 4510095206992704137 n
Наприкінці минулого тижня відбулася робоча зустріч голови Федерації профспілок області Миколи Шершуна, головного експерта з регулювання соціально-трудових відносин Ніни Скорик, голови Молодіжної ради ФПО Катерини Пасько, представника від Федерації профспілок області в Рівненському районі Олени Ткач з очільниками Рівненського району: головою Рівненської районної державної адміністрації Олександром Ковалем та головою Рівненської районної ради – Василем Тимощуком.

Під час зустрічі соціальні партнери обговорили питання щодо :
- виконання Меморандуму, підписаного сторонами соціального діалогу району на зустрічі з головами первинних профспілкових організацій;
- співпраці представника Федерації профспілок області в Рівненському районі з владою.
- роботи з молоддю в територіальних громадах Рівненського району.
В робочій зустрічі взяв участь голова обласного об’єднання організацій роботодавців «Роботодавці Рівненщини» – Михайло Кривко, який вніс свої пропозиції щодо ведення соціального діалогу аби він мав вагу в умовах воєнного стану. Відбулась дискусія, сторони обмінялися пропозиціями та ухвалили рішення по виконанню намічених планів.

359784961 993302912102786 4419137616102489937 n

Федерація профспілок Рівненської області