День Будівельника

Шановні спілчани, колеги, друзі, партнери, щиро вітаємо вас з Днем будівельника!

В цей святковий день ми не на хвилину не забуваємо про будівельників, які із зброєю в руках боронять незалежність та свободу на українській землі.

Руйнування, спричинені російським агресором, набули безпрецедентного масштабу. Тільки героїчні Збройні Сили України захищають наші міста, закривають щитом від ракет, безпілотних апаратів та артилерійських атак міста України.

Свою частину героїчної роботи по відновленню рідної держави ми також вже почали. Саме ваша відповідальна праця та виробнича звитяга стане основою для відновлення зруйнованих будинків, шкіл, дитячих садочків, лікарень, мостів, вокзалів та заводів.

Ми у Профспілці будівельників продовжуємо боротися за законні права та інтереси тих, хто будує, створює матеріали для будівництва, вчиться і вчить для роботи над відновленням України.  Старі проблеми галузі: небезпека праці, тіньова зайнятість та невисокі зарплати мають лишитись в минулому – це завдання профспілки на кожен наступний день!

Бажаємо вам, вашим сім’ям та близьким миру і Перемоги, сил та натхнення на роботі і вдома!

Профспілка працівників будівництва і промисловості

будівельних матеріалів України