370974290 1015013003265110 946141470774137637 n
Завдяки їм над містом майорить наш Державний Прапор – оберіг та гордість, а ми – живемо у вільній та незалежній державі!
 
Вже традиційно, наші спілчаники, напередодні великих державних свят, відвідали поранених бійців, які лікуються у медзакладах Рівного. Як їх зустріли та про що розмовляли розповідає Марія Рожко, заступник голови Федерації профспілок області: Федерація профспілок Рівненської області
- Для нас, спілчанок, сьогодні, як ніколи, важливою була ця зустріч в лікарні з нашими захисниками. Ми вітали їх з найголовнішими святами нашої держави – Днем Прапора та Днем Незалежності України. Синьо-жовтий стяг уособлює мужність наших воїнів, які безстрашно стали на захист України, а День Незалежності – самопожертву тих, хто віддав свої життя за Україну за довгі роки її боротьби за незалежність!
Ми подякували і вклонились нашим воїнам. Адже, завдячуючи їхньому героїзму, незламності та мужності над містом Рівне майорить наш Державний Прапор – оберіг та гордість, а ми досі живемо у вільній та незалежній державі.
Для хлопців наші спілчанки приготували смачні святкові домашні страви, а діти подарували обереги (янгелочки і синьо-жовті сердечка).
Наші захисники, у приватній розмові, розповідали, що вони дуже вдячні медпрацівникам Рівненської міської лікарні за їх працю та старанний медичний догляд.

Федерація профспілок Рівненської області