IMG 1486

Робота в нинішніх особливих умовах  потребує постійного підвищення кваліфікації  профспілкових працівників та активу задля забезпечення соціального захисту членів профспілки.

 

Добре це розуміючи, Дніпропетровський обком Профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, поряд з іншими напрямами, постійно дбає про навчання своїх кадрів, покращення їхнього інформування.

Ось і цими днями обком за сприяння Зонального навчально-методичного центру облпрофобєднання провів черговий семінар-навчання представників профорганізацій.

Відкриваючи захід, голова обкому профспілки Анастасія Демідова поінформувала його учасників про головні напрями роботи у воєнних умовах, участь профорганізацій у законотворчій роботі, активну діяльність з підтримки наших Збройних Сил.

IMG 1501

Про нові аспекти в організації та забезпеченні виконання законодавчих та статутних вимог бухгалтерського обліку розповіла головний бухгалтер обкому Маргарита Бондар, а зав. оргмасовим відділом Вікторія Тризна зупинилась на актуальних питаннях вдосконалення організаційної роботи в первинних профорганізаціях.

Дуже насиченою та продуктивною була й частина семінару, присвячена змінам та проблематиці дотримання трудового законодавства у воєнних умовах. Профспілковий юрист і адвокат Олексій Погрібняк не тільки поінформував про новації у законодавстві та особливості їх реалізації на практиці у повсякденній роботі на місцях, але й відповів на численні запитання слухачів.

Джерело: http://www.doop.dp.ua/news/1179-bilshe-znaesh-bilshe-vmiesh

                                     Прес-центр

Дніпропетровського облпрофобєднання