1413196018 0098

 

Шановні працівники соціальної сфери!

 

2 листопада в країні відзначається професійне свято – День працівника соціальної сфери. Цей день викликає в душі особливі відчуття. Соціальні працівники — це люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття, милосердя. Немало сил треба, аби зрозуміти кожного і всякому допомогти, залишаючись толерантним і небайдужим, не дивлячись на невелику заробітну плату за таку непросту працю.

Люди, яким ви допомагаєте в процесі своєї роботи, вам вдячні. Хочеться, щоб ця подяка робила світліше і ваше особисте життя, щоб ви самі ніколи не зіткнулися з самотністю, потребою, слабкістю або хворобою.
       Хай ваша світла праця дарує радість людям, а життя віддає вам цей позитив багато разів!
     Ми від щирого серця хочемо подякувати вам. За вашу самовіддану працю, за ненормований день, який не поміщається в покладені йому 24 години.

Спасибі за те, що серце ваше завжди відкрите людям. Що для вас немає чужого горя, що проблеми знайомих і незнайомих людей ви приймаєте, як свої особисті. Спасибі за досвід і професіоналізм. Хай доля дарує вам за вашу доброту щасливе сімейне життя, велику любов, міцне здоров'я, багато-багато хороших, світлих років! Благополуччя вам і всім вашим близьким! З святом!

З повагою

 

Голова Профспілки працівників

соціальної сфери України                                                                                                    Володимир Тьоткін