009  Prz 03-11-14

 

 

03 листопада 2014 року відбулось чергове засідання Президії  Федерації профспілок Вінницької області з порядком денним: ”Про роботу обласних організацій профспілок бюджетної сфери по підвищенню мотивації профспілкового членства”.

 

Відкрив та вів засідання Голова Федерації профспілок області Володимир Паращук.

 

В засіданні взяли участь члени Президії, голови студентських профспілкових комітетів вищих навчальних закладів м. Вінниці, працівники Апарату ФПО,  представники ЗМІ.

 

З  інформацією  виступили:

 

 Лєта Іван Іванович – заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки  працівників охорони здоровя;

 Побережна Тетяна Іванівна – заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників культури;

  Пугачов Сергій Георгійович – заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

 

Голова Федерації профспілок області - Володимир Паращук підбив підсумки обговорення і наголосив, що профспілки відіграють значну роль у розбудові й становленні громадянського суспільства. Їх активна участь у цьому процесі передбачає, зокрема, переосмислення форм, методів і засобів діяльності всіх профспілкових структур і ланок, починаючи від первинних профорганізацій до Федерації профспілок України як національного профцентру. Тому першочерговим завданням є посилення мотивації профспілкового членства та профспілкової солідарності. Голова Федерації зазначив, що основними важелями мотивації профспілкового членства є та копітка робота, яка ведеться профспілковими працівниками заради допомоги людині праці, це ті здобутки, яких добились і відстояли Федерація профспілок та її членські організації для своїх спілчан. Ми проводимо активну багатопланову роботу щодо захисту соціально-трудових прав та інтересів людей найманої праці, протидіємо спробам утиску профспілкових прав і свобод.

 

Президією була ухвалена Постанова з вищезазначеного питання. 

 

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

015  Prz 03-11-14

 

026  Prz 03-11-14

 

 

 

032  Prz 03-11-14